Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Τα νέα συμπτώματα που την ταλαιπωρούν, 4 μέρες μετά τη διάγνωση με κορονοϊό (βίντεο)

Στην εκπομπή της Δανάης ΜπάρκαΠάμε Δανάη” μίλησε το πρωί της Πέμπτης η Ελιάνα Χρυσικοπούλου. Η γνωστή δημοσιογράφος, που τις τελευταίες ημέρες ταλαιπωρείται από τον κορονοϊό και βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι της, αναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας της, ενώ αποκάλυψε και τα νέα συμπτώματα που την έχουν καταβάλλει. Ο λόγος για τον έντονο πονοκέφαλο και την αίσθηση της εξάντλησης.

«Εγώ είμαι τυχερή γιατί το περνάω με τα ελαφριά συμπτώματα και δεν θέλω κανείς να χαλαρώνει επειδή το ακούει αυτό. Δηλαδή κάποιοι μου έγραψαν στο Instagram “α δεν είναι τίποτα, γιατί φοβόμαστε”. Για μένα δεν είναι τίποτα, για κάποιους άλλους είναι πολύ σοβαρό. Τα έχω παίξει από την κούραση.

Από άποψη πόνου, έχω πονοκεφάλους αρκετά έντονους, ειδικά τις δύο τελευταίες ημέρες με έχουν διαλύσει και παίρνω παυσίπονα και περνάνε για πολύ λίγο. Δηλαδή περνάνε για μια ώρα το πολύ και μετά πάλι. Επίσης είναι πολύ ενοχλητικό που δεν έχω γεύση και όσφρηση και διαβάζω ότι αυτό μπορεί να κρατήσει έως και δύο μήνες. Δηλαδή μπορεί να περάσει η αρρώστια και ακόμα να μην έχω γεύση και όσφρηση. Είμαι διαλυμένη πραγματικά. Είναι πολλές οι μέρες. 13 κλεισμένες με τα παιδιά εδώ. Πυρετό δεν έχω καθόλου. Τα παιδιά δεν έχουν κολλήσει. Είναι πολύ δύσκολο με τα παιδιά στο σπίτι, γιατί είναι ούτως ή άλλως ζωηρά. 

Ο ΕΟΔΥ στο πρώτο τηλεφώνημα μου είχε πει ότι παραμένουμε καραντίνα 14 ημέρες από την επαφή με το αρχικό κρούσμα και στις 14 ημέρες είστε οκ να βγείτε αν είστε καθαροί τρεις ημέρες από συμπτώματα. Δηλαδή από σήμερα μέχρι την Κυριακή να μην έχω καθόλου συμπτώματα. Έχω λίγο πονοκέφαλο, δεν ξέρω αν θεωρείται σύμπτωμα ή να θεωρούμαι σύμπτωμα τα βαριά συμπτώματα τον πυρετό ή τον βήχα. Σας λέω ποια είναι η οδηγία του ΕΟΔΥ. Όταν νοσείς πρέπει να κάνεις τρεις ημέρες καθαρές για να βγεις.…», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου.

Δείτε το βίντεο:

Read More

And More