Ελίνα Κέφη: Η αποκάλυψη για τη Ρούλα Κορομηλά – «Μας είχε βρίσει και τον έδιωξε από την εκπομπή»

Για την εποχή του «Πρωινού Καφέ» αλλά και τις άγνωστες ιστορίες πίσω από τις κάμερες μίλησε η Ελίνα Κέφη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και στην Κατερίνα Νινιού.

Αποκαλύπτοντας ένα από τα πιο έντονα χαρακτηριστικά, όταν γνωστός ηθοποιός βρέθηκε στο πλατό και άρχισε να βωμολοχεί, η Ελίνα Κέφη τόνισε πως η Ρούλα Κορομηλά έδιωξε τον συγκεκριμένο άνθρωπο, υπερασπίζοντας τους συνεργάτες της.

«Θυμάμαι όλα τα κορίτσια του “Πρωινού Καφέ” και ανταλλάσσουμε μηνύματα. Η συνεργασία με τη Ρούλα Κορομηλά, ήταν εξαιρετική μας είχε υποστηρίξει πολύ. Μας είχε βρίσει ένας ηθοποιός και η Ρούλα Κορομηλά τον έδιωξε, πηρέ το μέρος μας. Θυμάμαι σε ένα γύρισμα με πάτησε ένα άλογο, σταμάτησα το γύρισμα και έκλαιγα», είπε αρχικά η Ελίνα Κέφη.

Στη συνέχεια, η Ελίνα Κέφη δεν έκρυψε τη συγκίνησή της για τον χαμό του Γιώργου Λουκανίδη με τον οποίο και υπήρξαν στενοί συνεργάτες τη χρυσή εποχή της ιδιωτικής τηλεόρασης. 

«Δεν θα ξεπεράσω πότε τον χαμό του Γιώργου Λουκανίδη, έχει στιγματίσει την εποχή του “Πρωινού Καφέ”», ανέφερε στην κάμερα του Mega η Ελίνα Κέφη. 

Read More

And More