Ελισάβετ Μουτάφη: Αποκάλυψε τις άγνωστες τηλεοπτικές προτάσεις που είχε για πρωινή εκπομπή

Η Ελισάβετ Μουτάφη παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό Μας» και την Κατερίνα Νινιού. Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε στο περιστατικό που της συνέβη σε προαύλιο χώρο εκκλησίας, ενώ αποκάλυψε και την άγνωστη τηλεοπτική πρόταση που είχε για πρωινό.

«Πήγα βόλτα με τον σκύλο μου στην Αχαρνών, σε έναν χώρο που ήταν εκκλησία. Νόμιζα ότι ήταν δημόσιος χώρος και τελικά μου είπαν ότι δεν ήταν. Μετά μου είπαν ότι θα με κλειδώσουν και μέσα άμα δεν βγω. Βγήκε ο εφημέριος και ζήτησε συγγνώμη. Φυσικά δεκτή η συγγνώμη του» ανέφερε αρχικά η Ελισάβετ Μουτάφη.

«Μετά τη «Βέρα στο Δεξί» είχα δύο τηλεοπτικές προτάσεις για πρωινή εκπομπή. Δεν ένιωθα έτοιμη να κάνω κάτι τέτοιο. Η μία πρόταση ήταν να κάνω πρωινό με την Μαριάννα Τουμασάτου στον Alpha και η άλλη με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο Mega. Δεν ξέρω ακριβώς το concept» αποκάλυψε η ηθοποιός.

 

«Τσακωνόμαστε με τον Μάνο Νιφλή επειδή δεν μαζεύει τα ρούχα του στο σπίτι. Έχω εξαιρετικές σχέσεις και με την πρώην γυναίκα του και τις κόρες του» αποκάλυψε για τον σύζυγό της.

Read More

And More