Ελισάβετ Μουτάφη για υπόθεση Γεωργούλη: «Αν δεν είσαι μάρτυρας ή θύμα, δεν υπάρχει άποψη»

Στην εκπομπή «Γεια σου» βρέθηκε καλεσμένη η Ελισάβετ Μουτάφη το μεσημέρι του Σαββάτου 22/4.

Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και συναδέλφου της, Αλέξη Γεωργούλη καθώς και όσα ήρθαν στο φως μέσα από το κίνημα metoo.

«Δεν έχουμε δουλέψει μαζί με τον Αλέξη Γεωργούλη. Θέλω όμως να πω κάτι γιατί, από τότε που συνέβησαν όλα αυτά και μας σόκαραν όλους, εγώ έχω μια πολύ συγκεκριμένη άποψη σε αυτό το θέμα. Και την έχω από την αρχή αυτήν. Αν δεν είσαι μάρτυρας ή θύμα, εγώ θεωρώ ότι δεν έχεις κανένας λόγο να βγεις και να μιλήσεις. Να πεις τι; Δεν υπάρχει άποψη. Όταν είναι βιασμένο ένα άτομο, είτε ερωτικά είτε από συμπεριφορά, είσαι μαζί του και δεν υπάρχει άποψη σε αυτό. Είναι δουλειά του δικαστηρίου να αποφασίσει και να τιμωρηθεί αυτός που πρέπει να τιμωρηθεί. Οπότε δεν υπάρχει συζήτηση πάνω στο θέμα».

«Τα τελευταία δυο χρόνια έπεσαν όλα μαζί. Σκάει κάτι συνέχεια. Αλλά ίσως είναι αυτό που λέμε… «έπρεπε να συμβεί». Όταν αποδειχθεί, το ξαναλάεω, ότι είναι ένοχοι αυτοί οι άνθρωποι και βία δεν πρέπει να υπάρχει πουθενά.» πρόσθεσε, ακόμα, η Ελισάβετ Μουτάφη.

Read More

And More