Ελισάβετ Σπανού – Survivor: Η σπόντα για τη Μυριέλλα Κουρεντή και η ατάκα για τη σχέση της με τον Γιώργο Κατσαούνη

Το δεύτερο μέρος των δηλώσεων που έκανε η Ελισάβετ Σπανού μετά την αποχώρησή της από το Survivor, παρακολουθήσαμε το μεσημέρι της Δευτέρας 3/1 στο Love it.

«Κανείς δεν μπαίνει στο Survivor για να κάτσει μία εβδομάδα. Στενοχωρήθηκα αλλά τι να κάνουμε; Αυτό μου έλαχε. Παρόλα αυτά ήταν μία μοναδική εμπειρία, που ήδη πρόλαβε να μου δώσει πολλά πράγματα σε προσωπικό επίπεδο. Τώρα, θα το παρακολουθώ με περισσότερο ενδιαφέρον γιατί έχω δει όλους τους παίκτες πριν τους αλλοιώσει η κακουχία.

Η Ελισάβετ Σπανού μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γιώργο Πιλίδη, για τον οποίο τόνισε ότι όσον αφορά στην πείνα, ταλαιπωρείται περισσότερο από όλους τους συμπαίκτες του.

Για τη Μυριέλλα Κουρεντή σημείωσε πως δεν την ενόχλησε το γεγονός ότι ήρθε κοντά με τους Μαχητές. «Είχα πει μπροστά σε όλα τα παιδιά ότι δεν χρειάζεται να έχουμε ούτε κολλητιλίκια, ούτε να μη μιλάμε. Μία τυπική, ευγενική σχέση είναι μία χαρά. Με προβλημάτισε μία έκφρασή της που είπε ότι “μπορεί με αυτά τα παιδιά αργότερα να βρεθούμε στην ίδια ομάδα”. Η Μυριέλλα υποτίθεται ότι έχει και μία σχέση έξω, εγώ προσωπικά δεν έχω δει κάτι ανάμεσα σε εκείνη και τον Γιώργο Κατσαούνη. Έχω ακούσει, έχει συζητηθεί ότι υπάρχει μία αλληλεπίδραση ανάμεσα στη Μυριέλλα και τον “Στρακαστρούκα”».

Δες το σχετικό απόσπασμα από το Love it:

Διάβασε εδώ επίσης:

Survivor – Ελισάβετ Σπανού: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρησή της από το reality επιβίωσης

Read More

And More