Ελισάβετ Σπανού: Η κατάψυξη ωαρίων και ο λόγος που δεν έχει κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού

Η Ελισάβετ Σπανού παραχώρησε συνέντευξη στο Πρωινό και στον Ισίδωρο Φικάρη. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε τόσο για την απόφασή της να προχωρήσει σε κατάψυξη ωαρίων αλλά και για τις αμφιβολίες που έχει σχετικά με το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι έχει νοσήσει με Covid-19.

«Τον Ιανουάριο που πέρασε έκανα κατάψυξη ωαρίων. Ήταν κάτι που το σκεφτόμουν καιρό και αν ήξερα ότι είναι τόσο απλό πιθανά να το είχα κάνει και νωρίτερα. Όλη η διαδικασία κράτησε γύρω στις δέκα μέρες, έκανα δυο ενέσεις στην κοιλιά, δεν ήταν καθόλου επώδυνο. Το μόνο που τολμώ να πω ότι μου άφησε είναι δύο χαριτωμένες πανάδες από ορμονικό λόγο, οι οποίες στην αρχή με ενοχλούσαν αλλά τώρα ζω πολύ ευτυχισμένη μαζί τους» αποκάλυψε η Ελισάβετ Σπανού στην πρωινή εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1.

 

Όσον αφορά στην πανδημία και τον εμβολιασμό κατά της Covid 19, η τραγουδίστρια σημείωσε χαρακτηριστικά πως «νόσησα από τον κορονοϊό οπότε έχω πιστοποιητικό ακόμα το οποίο με καλύπτει για ένα μήνα. Μετά θα αναγκαστώ να πάρω μια απόφαση. Προσωπικά σαν Ελισάβετ δεν έχω πειστεί ότι αν εμβολιαστώ βοηθάω κάποιον εκτός από το σύστημα υγείας».

«Παρ’ όλα αυτά αισθάνομαι ότι θα αναγκαστώ και θα το κάνω εάν θέλω να ζήσω φυσιολογικά το επόμενο διάστημα. Φαίνεται ότι υπάρχει σαφής απαγόρευση στην ψυχαγωγία για τους ανεμβολίαστους».

Read More

And More