Ελισάβετ Σπανού: Χώρισε από τον σύντροφό της, λίγο πριν γίνουν γονείς για πρώτη φορά

Η Ελισάβετ Σπανού βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι της Κυριακής στην εκπομπή «I Love ΣΟΥΚΟΥ». Η αγαπημένη τραγουδίστρια, η οποία διανύει τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της αποκάλυψε πως πριν λίγο καιρό αποφάσισε να χωρίσει από τον σύντροφό της…

«Οι πρώτοι 3 μήνες ήταν περίεργοι γιατί δεν ξέραμε τι θα γίνει, γενικά δεν είχα πράγματα που κινδυνέψαμε εγώ και η μικρή. Ήταν ξαφνική η εγκυμοσύνη, συνέπεσε με το ότι αποφασίσαμε να μην είμαστε μαζί με τον μπαμπά της, ήμασταν κάποια χρόνια μαζί! Για να λυθούν και τα μυστήρια, ο άνθρωπος δεν ζει στην Αθήνα, ζει και εργάζεται εκτός, είμαστε οι γονείς της μικρής πάντα θα είμαστε. Όταν έμεινα έγκυος ήθελα απλά να είμαι συνέχεια με τον γυναικολόγο μου. Είχα δύο αποτυχημένες εγκυμοσύνες, με φόβισε το πρώτο τρίμηνο προσευχόμουν και έλεγα “Θεέ μου να μην το ξαναπεράσω αυτό”.

Ο ρόλος μας ως γονείς δεν αναιρείται με τον χωρισμό, δεν με φοβίζει αυτό. Η οικογένειά μου είναι θετική γιατί βλέπει το θαύμα και εγώ παιδί χωρισμένων γονιών είμαι, δεν χώριζαν για να είμαι εγώ καλά! Πιέστηκα με τα σχόλια του κόσμου όταν με ρωτούσαν ποιος είναι ο πατέρας», εξομολογήθηκε η Ελισάβετ Σπανού.

Read More

And More