Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Κάνει πρόβα νυφικού και δείχνει το μονόπετρο των 13,500 ευρώ – «Μου πήρε δώρο τζιπ»

Πρόβα νυφικού για την Ελίζαμπεθ Ελέτσι, η οποία ανακοίνωσε πως ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον γιατρό σύντροφό της που διατηρούν σχέση τους τελευταίους μήνες. 

Η πρώην παίκτρια του Survivor μίλησε για τις προετοιμασίες του γάμου της στην εκπομπή «Fay’s Time» και τη Σοφία Ραυτοπούλου.

«Στον γάμο μου θα με βάψει η make up artist της Ναόμι Κάμπελ, μου έκανε μόνη της την πρόταση όταν είδε πως παντρεύομαι. Εγώ διάλεξα το κοστούμι του συντρόφου μου, θα είναι μπλε σκούρο. Δεν ξέρω με ποιο τραγούδι θα μπούμε, θα είναι εκεί οι Vegas και βασικός τραγουδιστής ο Τριαντάφυλλος», είπε αρχικά η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Για τα δώρα που δέχτηκε από τον αγαπημένο της: «Ο Νεκτάριος είναι ευσυγκίνητος, με κοιτάει, μου λέει πόσο όμορφη είμαι και μετά κλαίει. Η καλύτερη έκπληξη που μου έχει κάνει είναι ότι μου πήρε αμάξι, γιατί του έλεγα συνέχεια πως θέλω ένα τζιπ. Το μονόπετρο που μου χάρισε κάνει 13.500 ευρώ», είπε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι στην κάμερα του ΣΚΑΪ. 

Δες ακόμα: Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Αυτός είναι ο άνδρας που ετοιμάζεται να παντρευτεί – Είναι γιατρός, την προσέγγισε μέσα από τα social media

Read More

And More