Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Αυτός είναι ο άνδρας που ετοιμάζεται να παντρευτεί – Είναι γιατρός, την προσέγγισε μέσα από τα social media

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, η οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor, παντρεύεται. Μέσα από το Mega Καλημέρα και τη συνέντευξη στον Σαράντη Μαριεττή, έδειξε στους τηλεθεατές το εντυπωσιακό μονόπετρο και «σύστησε» τον άνδρα που θα παντρευτεί.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, επιτέλους μπήκε το μονόπετρο στο δάχτυλο. Γνώρισα τον Νεκτάριο πριν από έξι μήνες, ήταν θαυμαστής μου στα social media. Με πήρε τηλέφωνο στο μαγαζί και μου ζήτησε ραντεβού για κούρεμα.

Δεν είχα καταλάβει ότι ήταν κάποιος από το Instagram, μου είπε όταν βγήκαμε ότι είναι θαυμαστής μου και με κοιτούσε. Μου αρέσει που είναι σοβαρός, που έχει αυτή τη συστολή γιατί είναι γιατρός. Δεν είναι από αυτά τα αγοράκια που κάνουν πλακίτσα. Είναι γαλαντόμος, ευθυτενής και κιμπάρης» είπε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

«Θεωρώ πως όταν βρίσκεις τον άνθρωπό σου, δεν πρέπει να τον αφήνεις να περιμένει. Ο Νεκτάριος θέλει να παντρευτούμε μέχρι τον Δεκέμβρη, γιατί πιστεύει πως το 2024 θα είναι κακότυχο» πρόσθεσε η πρώην παίκτρια του Survivor.

Πώς θα ήθελε να είναι το νυφικό της; «Το νυφικό μου θέλω να είναι παραμυθένιο, αλλά να έχει και το μπούστο και την πέτρα. Θα έχω δυο νυφικά στον γάμο μου», είπε χαρακτηριστικά και κατέληξε: «Δεν θα ανεβάσω ποτέ τον Νεκτάριο στα social media, γιατί θα μου τον ματιάσουν. Χαίρομαι πολύ που είμαι με έναν γιατρό».

Read More

And More