Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Με δάκρυα στα μάτια για την εξομολόγηση του συζύγου της – «Εκεί έπεσα, λύγισα»

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι μίλησε στην εκπομπή Breakfast@Star για τον γάμο της με τον Νεκτάριο Λεμονίδη, αλλά και όσους απουσίαζαν από το πλευρό της αυτή την ιδιαίτερη στιγμή, δίπλα στον αγαπημένο της.

Η πρώην παίκτρια του Survivor ρωτήθηκε για τις σχέσεις της με τον Πέτρο Νάζο με τον οποίο συνεργάστηκε για πολλά χρόνια.

«Άλλη ερώτηση; Όχι, δεν τον κάλεσα. Τον εκτιμώ γιατί μου έδωσε την σκυτάλη όταν συνεργαστήκαμε με το Mykonos Live TV, συνεργαστήκαμε άψογα εδώ και 15 χρόνια, αλλά όταν βγήκα από το Survivor άλλαξε λίγο ρότα», απάντησε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι για τον Πέτρο Νάζο.

Για τις μεγάλες απουσίες από τον γάμο της, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι είπε: «Είμαστε έξι αδέλφια και ήρθε μόνο η αδελφή μου η τρίτη. Εννοείται ότι μου ευχήθηκαν όλοι. Ήταν όλοι Αγγλία και δεν μπορούσαν να μετακινηθούν».

Τέλος, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι συγκινήθηκε με την εξομολόγηση που δέχτηκε από τον σύζυγό της: «Πριν τον γάμο μας μου είπε: “Μπορεί ο Θεός να μου πήρε την μαμά, αλλά μου έφερε μια άλλη γυναίκα που είσαι ίδια η μαμά μου”. Εκεί έπεσα, λύγισα», παραδέχτηκε με δάκρυα στα μάτια λίγες ημέρες μετά τον γάμο τους. 

Read More

And More