“Ελλάδα έχεις ταλέντο”: Η κριτική επιτροπή… μεγαλώνει!

Μία νέα φάση ξεκινά στο «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο»… Μία νέα φάση που αν κρίνω κι από τις προηγούμενες τηλεοπτικές σεζόν, θα λατρέψεις. Μία νέα φάση που έχει έντονα τα χαρακτηριστικά της έκπληξης και της ανατροπής.

Ναι, από αυτή τη Κυριακή, τα πράγματα στο αγαπημένο σόου του ΣΚΑΙ, γίνονται λιγάκι… αλλιώς! Δίπλα στον απολαυστικό Γιώργο Καπουτζίδη, την εύστοχη Μαρία Μπακοδήμου και τον ευρηματικό Σάκη Τανιμανίδη, προστίθεται ένας καλεσμένος – έκπληξη και η κριτική επιτροπή γίνεται τετραμελής. Όπως πάντα, ο Γιώργος Λιανός υποδέχεται και ενθαρρύνει τους διαγωνιζόμενους με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο.

Μετά από 14 auditions και 200 διαγωνιζόμενους, έφτασε η ώρα των Judge Cuts. Για τα επόμενα 6 επεισόδια, περισσότερα από 100 ταλέντα που ξεχώρισαν με την παρουσία τους στην προηγούμενη φάση, ανεβαίνουν ξανά στη σκηνή και προσπαθούν να παρουσιάσουν κάτι νέο, περισσότερο δημιουργικό και πιο εντυπωσιακό από την προηγούμενη εμφάνισή τους, με σκοπό να συγκινήσουν ή να ενθουσιάσουν τους κριτές.

Οι τέσσερις βλέπουν και κρίνουν τους διαγωνιζόμενους, αλλά μόνο ο guest κριτής έχει δικαίωμα να πατήσει golden buzzer, όταν εντυπωσιαστεί από κάποιον, και να του δώσει αυτόματα το 1ο εισιτήριο εκείνης της ημέρας για τους δύο ημιτελικούς. Στο τέλος της βραδιάς, και αφού έχουν παρουσιαστεί όλα τα ταλέντα στη σκηνή, οι κριτές κάνουν ένα συμβούλιο και αποφασίζουν, εκτός του ενός golden buzzer, ποια άλλα 3 ταλέντα θα προκριθούν στους δύο ημιτελικούς.

Φυσικά, μετά τα Judge Cuts, θα ακολουθήσουν οι Ημιτελικοί και στο τέλος βεβαίως-βεβαίως, ο μεγάλος Τελικός!!!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164