Ελληνίδα παρουσιάστρια θα ταξίδευε στο Ντουμπάι, αλλά τελευταία στιγμή το ακύρωσε ο σύντροφός της – Το όνομα που ακούστηκε on air

Η σχέση του Πέτρου Κωστόπουλου με την Κατερίνα Λιόλιου σχολιάστηκε σήμερα στο Πρωινό, καθώς και το ταξίδι τους στο Ντουμπάι, για το οποίο προκλήθηκαν αντιδράσεις.

Διάβασε εδώ επίσης: Πέτρος Κωστόπουλος: Το νέο μήνυμα μετά τον σάλο για την Πρωτοχρονιά στο Ντουμπάι

Λίγο πριν από το τέλος της συζήτησης, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος θέλησε να πετάξει μια… «βόμβα», αφήνοντάς την όμως αναπάντητη.

«Πολύ γνωστή παρουσιάστρια, και θα ήταν εκείνη στο επίκεντρο, είχε κανονίσει να πάει, αλλά τελευταία στιγμή το ακύρωσε. Δεν μπορώ να πω ποια είναι. Ο σύντροφός της το ακύρωσε τελευταία στιγμή» είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, με τη Φαίη Σκορδά να απαντά: «Ποια; Η Σπυροπούλου; Επειδή το Σπυροπούλου άκουσα».

Τότε, ο Δημήτρης ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται γι’ αυτό το όνομα: «Δεν είναι παρουσιάστρια η Σπυροπούλου, είναι μια ευτυχισμένη γυναίκα που ζει τη σχέση της. Ενεργή παρουσιάστρια».

«Πάντως δεν είναι, μη δούμε σε τίτλο ότι είναι. Δεν είναι η Σπυροπούλου» κατέληξε η Φαίη Σκορδά, που συνέχισε να πιέζει τον Ουγγαρέζο να πει το όνομα στον on air.

Χωρίς, όμως, αποτέλεσμα, αφού προχώρησαν στο επόμενο θέμα.

Δες το σχετικό απόσπασμα:

Read More

And More