Εντάξει, δεν φαντάζεσαι τι έκανε χθες η Φαίη Σκορδά…

Εντάξει, δεν φαντάζεσαι τι έκανε χθες η Φαίη Σκορδά… Δεν φαντάζεσαι τι έκανε κι έφερε τα πάνω-κάτω ή μάλλον το τι φωτιές άναψε! Το γλυκό κορίτσι του ΑΝΤ1 κατάφερε να βάλει φωτιά στους πίνακες τηλεθέασης, σημειώνοντας ένα τρελό γκραν-πρι αγγίζοντας νούμερα που… ζαλίζουν!

Με άλλα λόγια; Η Φαίη χθες έκανε μεγάλο… σαματά, μιας και λατρεμένη, ένα σου λέω ένα. Σημείωσε γενικό ποσοστό τηλεθέασης 26,9%, στο νεανικό, κοινό 26,6%, ενώ στο τέταρτο από τις 11.30 μέχρι και τις 11.45 π.μ. η εκπομπή εκτοξεύθηκε στο 34,6%, ποσοστό που μεταφράζεται σε 580.000 τηλεθεατές.

Φυσικά αυτή η τηλε-φρενίτιδα δημιουργήθηκε χθες με το “Πρωινό”, γιατί και η Φαίη με τους συνεργάτες της αποφάσισαν να παίξουν στην εκπομπή τους το θερμό επεισόδιο που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στη Σοφία Παυλίδου και τον Μάνο Παπαγιάννη, όπου ως γνωστόν έχουν πέσει μηνύσεις και οι δύο ηθοποιοί έχουν κλείσει ραντεβού στα δικαστήρια.

Κάπως έτσι εξηγείται και το γεγονός ότι η Φαίη Σκορδά έκανε την καρδιά της πέτρα και άφησε για λίγο το πλατό και πήγε και συναντήθηκε με τον Μάνο Παπαγιάννη και σήμερα η εκπομπή έπαιξε αποκλειστική συνέντευξη του ηθοποιού.

Με άλλα λόγια; Το θέμα “πουλάει” ή μάλλον… “ξεπουλάει”, οπότε εδώ κολλάει γάντι το γνωστό… “τυχαίο, δεν νομίζω”, για την επίσκεψη της Φαίης στο Μάνο Παπαγιάννη και το γεγονός ότι η συνέντευξη σήμερα έπαιξε κομματιαστά, αργά και βασανιστικά μέσα από το “Πρωινό”.

 

 

Read More

And More