Ένταση στο GNTM: Η “θηλυπρεπής” πόζα του Παναγιώτη Πέτσα, το σχόλιο του Αιμιλιάνο και το ξέσπασμα της Ρασέλ (video)

Μετά την ολοκλήρωση της πρώτης απαιτητικής φωτογράφισης του φετινού Greece’s Next Top Model, αγόρια και κορίτσια βρέθηκαν στο πρώτο «πλατό» του διαγωνισμού.

Η ιδιαίτερη και συναρπαστική διπλή φωτογράφηση για την καμπάνια «Είμαι εδώ για να μείνω», αποκάλυψε πολλά για τα φιλόδοξα μοντέλα καθώς, παρά τις αρχικές προβλέψεις, όλοι φαίνονται να είναι υπολογίσιμοι αντίπαλοι.

Η φωτογράφιση του Παναγιώτη Πέτσα έφερε ένταση ανάμεσα στους τέσσερις κριτές.

Ο Δημήτρης Σκουλός είπε χαρακτηριστικά: “Δεν είναι ωραία σαν εικόνα…”, με την Ζενεβιέβ Μαζαρί να σχολιάζει: “Δεν θέλεις να δεις πια τον Άτλαντα, είναι ένας άντρας που είναι όμορφος και κάνει ό,τι θέλει με το σώμα του…” και την Βίκυ Καγιά να επισημαίνει: “Το μάτσο είναι πασέ τώρα πια…”.

“Είναι η νέα γενιά πιο άνετη με τη σεξουαλικότητά της, το ντύσιμό της, να φορούν ό,τι θέλουν;”, ρώτησε στη συνέχεια ο Άγγελος Μπράτης τα αγόρια του GNTM και όταν πήρε θετική απάντηση από όλα, αναφώνησε: “Ό,τι συμβαίνει στην κοινωνία συμβαίνει και στη μόδα”.

Μιλώντας στην κάμερα του διαγωνισμού, ο Παναγιώτης ανέφερε: “Μπορεί να φάνηκε θηλυπρεπές, αλλά εγώ ξέρω πολύ καλά ποιος είμαι και τι γουστάρω. Όλοι γύρω μου το ξέρουν πολύ καλά, δεν το κρύβω”.

Έπειτα, η Βίκυ Καγιά ρώτησε τα αγόρια αν θα τολμούσαν να βάλουν γυναικεία ρούχα και να κάνουν πασαρέλα. Ανάμεσα σ’ εκείνους που απάντησαν αρνητικά ήταν και ο Αιμιλιάνο, οι δηλώσεις του οποίου έκαναν την Ρασέλ να… βγει από τα ρούχα της.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More