Ένταση στον αέρα του «Ακόμα δεν είδες τίποτα» με τον Αλέξη Κούγια – «Όταν μιλάει ο Κούγιας θα ακούτε»

Ένταση επικράτησε το μεσημέρι του Σαββάτου 30/3 στον αέρα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» με τον Αλέξη Κούγια.

Με αφορμή την καταδικαστική απόφαση του δικαστηρίου σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, ο Αλέξης Κούγιας βγήκε τηλεφωνικά στην εκπομπή προκειμένου να μιλήσει γι’ αυτή την εξέλιξη. Την ώρα λοιπόν που ανέλυε τις ενστάσεις του για την απόφαση του δικαστηρίου, ο Κώστας Τσουρός τον διέκοψε θέτοντάς του μια ερώτηση, πράγμα που προκάλεσε τον εκνευρισμό του ποινικολόγου.

«Γιατί με έχετε εδώ; Εσείς τι λέτε; Δε γνωρίζω ότι έχουμε μια απόφαση λέτε;… Γιατί με καλείτε αν δε θέλετε να ενημερωθείτε; Όταν μιλάει ο Κούγιας θα ακούτε. Θα κρατήσετε σημειώσεις να μου κάνετε ερωτήσεις στο τέλος. Ξεκάθαρα σας το λέω» είπε εμφανώς εκνευρισμένος ο Αλέξης Κούγιας.

Ενώ λίγο αργότερα, κι ενώ είχε αρχίσει τους χαρακτηρισμούς για τους μάρτυρες, ο Κώστας Τσουρός του ζήτησε να σταματήσει να μιλά κατ’ αυτό τον τρόπο για τους ανθρώπους αυτούς. Τότε, ο Αλέξης Κούγιας, ανεβάζοντας ξανά τους τόνους είπε, «Δε πάτε να κάνετε καμία εκπομπή καλύτερα, που θα μου κάνετε εμένα κρούση. Άντε καλό απόγευμα» και έκλεισε το τηλέφωνο.

Read More

And More