Στο T-live

Επεισόδια στου Ρέντη – Πατέρας 18χρονου: «Κάποιος που συνεργάζεται με γνωστό τράπερ είπε στην αστυνομία ότι το έκανε ο γιος μου»

Ο πατέρας του 18χρονου δράστη της δολοφονικής επίθεσης του αστυνομικού στα επεισόδια στου Ρέντη μίλησε στη Ρένα Κουβελιώτη και στην κάμερα του T-live.

Όπως θα ακούσεις, αναφέρει ότι εύχεται να γίνει καλά ο 31χρονος άνδρας και ότι θα πρέπει το παιδί του να τιμωρηθεί, αν έχει κάνει αυτή την ενέργεια. «Η πρώτη δουλειά είναι να γίνει καλά πρώτα ο αστυνόμος. Να γίνει καλά. Ζητάμε χίλια συγγνώμη αν είναι το παιδί το δικό μου αλλά δεν είναι. Είναι τέτοιο παιδί… Δεν ξέρω ποιος και τι του κάνανε. Αν το δείτε και του μιλήσετε, θα νομίζετε ότι είναι κορίτσι. Πέφτουν τα μούτρα του… Μπορεί να το έκανε. Δεν είχε πιάσει ποτέ φωτοβολίδα. Δεν ήταν οργανωμένος οπαδός. Κι εγώ και η γυναίκα μου πάμε στο γήπεδο. Πώς του ήρθε με κάτι φίλους να πάνε στο βόλεϊ; Το μπλέξανε το παιδί».

Στη συνέχεια, ο πατέρας του 18χρονου είπε: «Έχει γράψει στην κατάθεση ότι κάποιος με μούσι, μεγάλος σε ηλικία του έδωσε τη ναυτική φωτοβολίδα. 30 χρονών. Δεν έχει ξαναπιάσει τέτοιο πράγμα. Είμαι 1000% σίγουρος, κάποιος τον έχει δώσει. Μπορεί να έριξε, δεν ήμουν εκεί. Αυτός που τον έδωσε, είναι κουμπάρος μας. Αυτός είναι ο αρχηγός. Αυτόν τον είχαν πρότυπο. Έχει ποινικά πολλά αυτός. Είναι 28χρονών, έχει σχέση και με έναν γνωστό τράπερ κι αυτός τον έδωσε στην αστυνομία. Την κοπάνησε μετά τα επεισόδια. Το ήξερα ότι πήγαινε μαζί του στο γήπεδο. Δεν μπορεί να με δει το παιδί, ντρέπεται».

«Τον αδελφό του τον είδε σήμερα στη ΓΑΔΑ. Εμένα ντρέπεται, δεν θέλει να με δει. Αν το είχε κάνει ο γιος μου, γιατί να μην με πιάσει την Παρασκευή το βράδυ που τον πήραμε από εκεί και να μου πει ότι το έκανε; Πήγα στη δουλειά το Σάββατο και έβγαλε την κάρτα από το κινητό μου, λέγοντάς μου ότι δεν ήθελε να τους ξαναδεί τους άλλους» πρόσθεσε επίσης σε έντονη συναισθηματική φόρτιση ο πατέρας του νεαρού δράστη.

«Ζητάμε συγγνώμη. Τι να ζητήσω εγώ από τον άνθρωπο; Αν φταίει ο γιος μου να τιμωρηθεί, αλλά εγώ πιστεύω ότι δεν το έχει κάνει» κατέληξε στο T-live.

Δες όλο το απόσπασμα παρακάτω:

Read More

And More