Επεισόδιο με γνωστό Dj: Ανατριχιαστικό ηχητικό ντοκουμέντο με απειλές προς το μοντέλο – Τι δηλώνει στο Tlive η νεαρή

Ένα ανατριχιαστικό ηχητικό ντοκουμέντο έφερε στο φως το T-live, μετά το άγριο επεισόδιο ανάμεσα σε έναν γνωστό Dj και ένα νεαρό μοντέλο. Σύμφωνα με όσα καταγγέλθηκαν, ο καβγάς που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό της νεαρής κοπέλας σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 5/2 έξω από κέντρο διασκέδασης στη Γλυφάδα.

Εκτός από το ανατριχιαστικό ντοκουμέντο, στο οποίο ο Dj απειλεί ότι θα σκοτώσει το μοντέλο και τον νυν σύντροφό της, το T-live και η δημοσιογράφος Ειρήνη Πεϊβάνη παρουσίασαν σοκαριστικές φωτογραφίες που δείχνουν τη νεαρή γυναίκα βαριά τραυματισμένη στο πρόσωπο.

Όπως παραδέχεται το μοντέλο, σε μία σχέση 7 ετών, τη ξυλοκοπούσε συστηματικά και σήμερα βρέθηκε στα δικαστήρια για να καταθέσει μήνυση εις βάρος του. (Δες εδώ τις φωτογραφίες που εξασφάλισε το TLIFE)

«Όπως περπατούσα, απλά από το πουθενά ήρθε ένα χέρι και μου έριξε μπουνιά. Τα έχασα, σαν να μου έπεσε τούβλο στο κεφάλι. Με το που κοίταξα, είδα να πιάνεται στα χέρια ο πρώην μου με τον νυν, πήγα να τους χωρίσω. Με ξαναχτύπησε, με έσπρωξε κι έπεσα κάτω. Ο νυν μου δεν τον χτύπησε, τον είχε πιάσει κεφαλοκλείδωμα, απλά ο πρώην μου ήθελε να του δαγκώσει το αφτί και να του κόψει κομμάτι» δήλωσε στη Μάρω Κανελλάκη και στο T-live.

Στην κάμερα του T-live μίλησε και ο νυν σύντροφος του νεαρού μοντέλου:

Ακόμα, στην εκπομπή του Alpha, φιλοξενήθηκε και ο δικηγόρος του καταγγελλόμενου Dj, κ. Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης. Όπως σημείωσε, ο εντολέας του δεν αρνείται ότι βρισκόταν στο συγκεκριμένο μαγαζί, αλλά αρνείται τις κατηγορίες για σωματική βλάβη που του αποδίδονται. 

Read More

And More