Επέστρεψε η Κατερίνα Καραβάτου στους Κου Κου – Απουσιάζει ο Κρατερός Κατσούλης

Μετά από οκτώ ημέρες απουσίας, η Κατερίνα Καραβάτου επέστρεψε στο πόστο της στην εκπομπή Στη Φωλιά των Κου Κου. Η παρουσιάστρια του Star είχε ένα πρόβλημα με την υγεία της, με συνέπεια να αναγκαστεί να νοσηλευτεί ακόμη και στο νοσοκομείο. Η Κατερίνα, χωρίς να αποκαλύψει τι ακριβώς πέρασε, το πρωί της Πέμπτης μας καλημέρισε και υποδέχτηκε το τηλεοπτικό κοινό γεμάτη χαρά και ενθουσιασμό για την επιστροφή της στην εκπομπή.

Βέβαια από το πλευρό της έλειπε ο Κρατερός Κατσούλης, καθώς όπως αποκάλυψε η ίδια η παρουσιάστρια του έδωσε ρεπό για να ξεκουραστεί! 

“Καλημέρα σας! Νοιώθω ότι έχω να κάνω πρεμιέρα κάνα χρόνο. Χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι εδώ! Αλλά δεν ξέρω αν βλέπετε… δεν είναι ο Κρατερός εδώ! Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ την οικογένεια και τους φίλους μου για όλη αυτή τη δύσκολη περίοδο που πέρασα, και που μου ανέχτηκαν, που δεν ήθελα να μιλάω καθόλου καθόλου. Ήταν μια περίοδος πολύ μοναχική, αλλά όλο αυτό το πράγμα πλέον έχει ξεπεραστεί και είμαι καλά και είμαστε όλοι εδώ μαζί.

Θέλω να ευχαριστήσω και τους συναδέλφους μου που πολύ διακριτικά δεν με έφεραν σε δύσκολη θέση και σεβάστηκαν ότι η υγεία είναι ένα προσωπικό δεδομένο και δεν μου θύμωσαν που δεν απαντούσα στα τηλέφωνα.

Θέλω να ευχαριστήσω τον σταθμό και τους ανθρώπους που μου συμπαραστάθηκαν. Θέλω να ευχαριστήσω την παραγωγή της εκπομπής. Τον Σάββα που εκείνη την Δευτέρα που κατέρρευσα, ήρθε γρήγορα και προσπαθούσε να με κάνει να γελάσω. Δεν τα κατάφερε αλλά ήταν πολύ γλυκό όλο αυτό…” ήταν τα πρώτα λόγια της Κατερίνας.

 

Read More

And More