Επιστρέφουν τα Mad Awards και τα MadWalk!

Η πανδημία του κορονοϊού δεν είχε μόνο ως συνέπεια το κλείσιμο των θεάτρων αλλά και την αναβολή συναυλιών και περιοδειών των καλλιτεχνών. Όπως ήταν επόμενο δεν μπόρεσαν να πραγματοποιηθεί ούτε το MadWalk τον περασμένο Απρίλιο αλλά ούτε και τα Mad Video Music Awards το καλοκαίρι που μας πέρασε.

Όπως ανέφερε η Αφροδίτη Γραμμέλη στο Pop Up, η παραγωγή έχει βρει τους τρόπους να επιστρέψουν τα λαμπερά τηλεοπτικά shows. Τα MAD VMA θα επιστρέψουν κοντά στα Χριστούγεννα, με παρουσιαστή τον Θέμη Γεωργαντά, έχοντας πάρει όλα τα μέτρα προστασίας και ασφάλειας κατά του κορονοϊού. “Δεν θα μπορούμε να πάμε ως κοινό, αλλά δεν πειράζει σημασία έχει να γίνονται τα πράγματα και με διαφορετικό τρόπο”, αποκάλυψε η γνωστή δημοσιογράφος. Τα MadWalk φαίνεται πως θα τα δούμε μέσα στον Γενάρη του 2021, με επικρατέστερη παρουσιάστρια την Βίκυ Καγιά.

“Ήθελαν να μην κάνουν το show, αλλά μόνο την απονομή των βραβείων. Το έμαθα από έναν καλλιτέχνη… γνωστό μου” ανέφερε χαρακτηριστικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, εννοώντας φυσικά τον σύντροφό της, Snik.

Read More

And More