Επιστροφή-βόμβα στον ΑΝΤ1!

Αυτή κι αν είναι μία… επιστροφή-βόμβα! Αυτή κι αν είναι μία επιστροφή που θα συζητηθεί… Αυτή κι αν είναι μία επιστροφή που θα έρθει για να μοιράσει απλόχερα χαρά!

…Βομβιστής της ημέρας είναι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, μιας και ο Δημήτρης είναι εκείνος που πρωί-πρωί “Μέχρι να έρθει η Φαίη”, άναναψε φωτιές.

Σύμφωνα ,λοιπόν, με τα όσα αποκάλυψε ο Δημήτρης στο “Πρωινό”, οι Αντεννικοί αποφάσισαν να φέρουν και πάλι στους δέκτες μας το πολυαγαπημένο μας “Your Face Sounds Familiar”.

Ένα σόου του ΑΝΤ1 που αλήθεια όλοι έχουμε αγαπήσει και στο οποίο έχουμε λατρέψει και την Μαρία Μπεκατώρου, η οποία απλά είναι υπέροχη.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα είπε ο… “άτακτος” Δημήτρης, ήδη, έχουν ξεκινήσει οι επαφές με ηθοποιούς, τραγουδιστές και περφόρμερς, προκειμένου να βρεθεί το ιδανικό μωσαικό των προσώπων που θα έρθουν στους δέκτες μας για να τα κάνουν όλα, ενώ επαφές έχουν ξεκινήσει και για την κριτική επιτροπή.

Οι δικές μου πληροφορίες τώρα λένε, πως όντως στο τραπέζι των Αντεννικών έπεσε η ιδέα το “Your Face” να έρθει και πάλι στους δέκτες μας ,όμως, ακόμα τίποτα δεν είναι σίγουρο, μιας και αυτή η επιστροφή θα εξαρτηθεί από πολλά.

Και το κυριότερο από το οποίο θα εξαρτηθεί η επιστροφή ή όχι του συγκεκριμένου πρότζεκτ, είναι το αν θα μπορέσουν οι ιθύνοντες του καναλιού να δημιουργήσουν μία δυνατή ομάδα “πρωταγωνιστών”, που θα έρθουν με το “Your Face” και θα το απογειώσουν.

Γιατί εννοείται πως το ζητούμενο δεν είναι να υπάρξει μία απλά… χλιαρή έκδοση του συγκεκριμένου φορμάτ, αλλά μία τηλεοπτική επιστροφή που θα είναι… “όλα τα λεφτά”!

Φυσικά όλα αυτά θα γίνουν από Φλεβάρη και μετά, στο β΄μισό της φετινής τηλεοπτικής σεζόν.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164