Επίθεση με βιτριόλι: Αλλεπάλληλες χειρουργικές επεμβάσεις για την Ιωάννα Παλιοσπύρου – “Βρίσκεται σε μια άτυπη φυλακή”

Συγκλονισμένη από το τραγικό περιστατικό της επίθεσης με βιτριόλι σε επτά μητροπολίτες είναι και η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία πριν από ένα σχεδόν χρόνο έπεσε και η ίδια θύμα δολοφονικής επίθεσης με βιτριόλι στην Καλλιθέα.

Η 34χρονη κοπέλα έκανε μια οργισμένη ανάρτηση στο Instagram χθες.

«Αισίως έχουμε φτάσει τα εννέα χειρουργεία στην Ιωάννα και έχει πολλά ακόμα. Κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσουμε να μετράμε γιατί η προοπτική είναι να χειρουργείται σε τακτά χρονικά διαστήματα, προσπαθώντας να βελτιώσουμε αυτό που έχουμε» ανέφερε η Μαρία Καλοφώνου, πλαστική χειρουργός της Ιωάννας στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα Mega.

Ο δικηγόρος της άτυχης κοπέλας, Απόστολος Λύτρας, διαβεβαίωσε στον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη ότι η συγκεκριμένα κίνηση με την επίθεση με βιτριόλι είναι σίγουρη μιμητική. «Στην περίπτωση της Ιωάννας είναι άγνωστο από που προμηθεύτηκε το βιτριόλι. Εμείς ζητάμε να αποδειχθεί αν αυτός που την προμήθευσε γνώριζε που θα το χρησιμοποιούσε. Δεν έχει καμία σχέση η υπόθεση της Μονής Πετράκη με την Ιωάννα γιατί στην δεύτερη περίπτωση μιλάμε καθαρά για απόπειρα ανθρωποκτονίας». Όπως ανέφερε η γιατρός της Ιωάννας, η κοπέλα πρέπει να φοράει συνέχεια προστατευτικά και τη μάσκα, η οποία είναι θεραπευτική.

«Η Ιωάννα βρίσκεται σε μια άτυπη φυλακή. Είναι κλεισμένη σε ένα σπίτι εδώ και ένα χρόνο. Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι μία κοπέλα φυλακισμένη» τόνισε ο κ. Λύτρας

Read More

And More