Επίθεση με βιτριόλι: Η Ιωάννα Παλιοσπύρου θέλει να εμφανιστεί στη δίκη και αυτός είναι ο λόγος

Ο Απόστολος Λύτρας, ο δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου μίλησε σήμερα στο Καλοκαίρι #not και την Ελένη Τσολάκη για τη δίκη που ορίστηκε για τις 15 Σεπτεμβρίου για την επίθεση με βιτριόλι και τόνισε ότι το αδίκημα είναι απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

«Η Ιωάννα θέλει να έρθει στο δικαστήριο, παρότι υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες. Μάλιστα, αυτό που είχε πει από την πρώτη στιγμή είναι ότι θέλει να την κοιτάξει η κατηγορούμενη για να δει τη ζημιά που της προκάλεσε και να τη ρωτήσει “γιατί;”. Αυτή τη στιγμή, η Ιωάννα βρίσκεται στη Γαλλία για κάποιες εξειδικευμένες θεραπείες, είναι ένα πολύ δύσκολο κομμάτι. Θα ακολουθήσουν και άλλα χειρουργεία» ανέφερε ο κ. Λύτρας.

«Το αδίκημα ή θα θεωρηθεί απόπειρα ανθρωποκτονίας ή βαριά σκοπούμενη βλάβη. Αν θεωρηθεί το δεύτερο, η ποινή είναι μέχρι 10 χρόνια κάθειρξη, πράγμα που σημαίνει ότι σε 3 χρόνια μπορεί να είναι έξω. Στην πρώτη περίπτωση η ποινή είναι 15 χρόνια» είπε ο συνήγορος της Ιωάννας Παλιοσπύρου στην πρωινή εκπομπή του Open.

Read More

And More