Έρχονται τα… πάνω-κάτω στο πρόγραμμα του Epsilontv!

Τα… πάνω-κάτω έρχονται στο πρόγραμμα του Epsilontv, μιας και απ ΄ότι δείχνουν τα τηλε-φαινόμενα, η νέα δοίκηση του καναλιού με τον Τζώνη Καλημέρη και την Άλκηστις Μαραγκουδάκη στο τιμόνι, είναι αποφασισμένη να κάνει πράξη την υπόσχεση που μας έδωσε από την πρώτη στιγμή. Και ποιά ήταν αυτή η υπόσχεση; Πως οι συνήθειές μας θ ΄αλλάξουν στο Epsilon!

Και για του λόγου το αληθές; Από αυτό το Σαββατοκύριακο το πρόγραμμα του καναλιού των Μελισσίων αλλάζει εντελώς εικόνα, με νέα πρόσωπα και fresh εκπομπές να ετοιμάζονται να μας κάνουν παρέα.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του καναλιού:

“…Η πρωινή ενημέρωση στο Epsilon TV συνεχίζεται και τα Σαββατοκύριακα! «ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ»… στις 7:00 το πρωί, η νέα ενημερωτική εκπομπή του Epsilon TV, με την Ανθή Βούλγαρη, τον Βαγγέλη Γιακουμή και την Δέσποινα Βλεπάκη, παίρνει την σκυτάλη της ενημέρωσης κάθε Σάββατο και Κυριακή, για να μας μεταφέρει τον παλμό της επικαιρότητας την καλοκαιρινή περίοδο.

Με πλούσιο ρεπορτάζ, έγκαιρη πληροφόρηση, ζωντανές συνδέσεις και ενδιαφέρουσες ειδήσεις, η πρωινή δημοσιογραφική παρέα του Σαββατοκύριακου, θα βρίσκετε κοντά σας «ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ»… μέσα από την συχνότητα του Epsilon TV! «ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ»… πρεμιέρα Σάββατο 14 Ιουλίου, στις 7:00 στο Epsilon TV.

Πρεμιέρα για τη νέα πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Σαββατοκύριακου, «Παιδιά από σπίτι», αυτό το Σάββατο 14 Ιουλίου στις 10:00! Με καλοκαιρινή διάθεση, τα «Παιδιά από σπίτι», Τζωρτζέλα Κόσιαβα , Ελίνα Κέφη, Γιώργος Παράσχος και Βασιλης Σίμος, θα μας κρατούν συντροφιά τα Σαββατοκύριακα, στο Epsilon TV.
Τα «Παιδιά από σπίτι», θα μοιράζονται μαζί μας lifestyle και gossip θέματα, συνεντεύξεις, αποκλειστικότητες, θέματα ομορφιάς και φυσικά πολλές εκπλήξεις. «Παιδιά από σπίτι», πρεμιέρα Σάββατο 14 Ιουλίου, στις 10:00 στο Epsilon TV…”

Read More

And More