Εστεμμένη καταγγέλλει 65χρονο για παρενόχληση στα 17 της: «Με έπιασε από τα μαλλιά όταν του είπα να σταματήσει»

Το μοντέλο, Μηνοδώρα Σαρρή, καταγγέλλει πως έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από 65χρονο άνδρα, όταν ήταν 17 ετών. Η υπόθεση έγινε γνωστή μέσα από το ρεπορτάζ του Βαγγέλη Καράλη και της εφημερίδας Espresso.

Η νεαρή εστεμμένη μίλησε το μεσημέρι της Τετάρτης 23/2 στο T-live και στην Τατιάνα Στεφανίδου και η περιγραφή της συγκλόνισε…

«Μου είχε πει πως θα μου έδινε δουλειά προκειμένου να εργαστώ ως υποδοχή σε ένα μαγαζί και ότι θα με προωθήσει σε επιδείξεις μόδας στην Αθήνα και σε φωτογραφίσεις», εξομολογήθηκε αρχικά η Μηνοδώρα Σαρρή.

«Δέχτηκα να πάω σπίτι, αφού μου είχε πει ότι θα ήταν και η μητέρα του εκεί πέρα. Έγινε επιθετικός και μου έπιασε το χέρι. Με έπιασε από τα μαλλιά και τραβήχτηκα προς τα πίσω, αλλά οι πράξεις του γινόταν όλο και πιο άσεμνες. Όσο πιο πολύ δεν ήθελα, με πίεζε τόσο πιο πολύ», αποκάλυψε στη συνέχεια το μοντέλο.

Όσο για τον τρόπο με τον οποίο κατάφερε να ξεφύγει από τις πράξεις του 65χρονου, η Μηνοδώρα Σαρρή επικαλέστηκε δήθεν πρόβλημα υγείας του πατέρα της, αναχωρώντας εκτάκτως από το σπίτι: «Μόνο τότε φοβήθηκε και μου είπε θα σε πάω εγώ στο σπίτι, αλλιώς δεν μπορούσα να ξεφύγω, δεν ξέρω τι θα γινότανε αν δεν είχα σκεφτεί όλο αυτό», παραδέχτηκε στην κάμερα του T-live.

«Μου είχε πει ότι θα με βοηθούσε να πραγματοποιήσω τα όνειρά μου, τίποτα από αυτά δεν έγινε. Μόλις μπήκα στο σπίτι, δεν είδα τη μητέρα του, όταν τον ρώτησα μου είπε ότι η μητέρα του βρισκόταν στο κάτω σπίτι και πως θα ερχόταν σε λίγο.

Ήθελε να εκμεταλλευτεί τα όνειρά μου. Μου είπε πως για να πετύχω τους στόχους μου, θα πρέπει να κάνω κι εγώ κάτι», αποκάλυψε η Μονοδώρα Σαρρή στο πλατό του T-live και στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Read More

And More