Ετεοκλής Παύλου για Νικόλα Ράπτη: «Αυτό είναι πολύ βαρύ, ακούγεται άσχημο και δεν συμφωνώ καθόλου»

Μια δήλωση του Νικόλα Ράπτη στην εκπομπή Breakfast@Star για τα πάνελ έφερε την αντίδραση του Ετεοκλή Παύλου. Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός τόνισε πως: «Αν είσαι γεμάτος μέσα σου δεν μπαίνεις στη διαδικασία να σχολιάσεις τους άλλους».

«Αν κατάλαβα καλά, όσοι άνθρωποι είναι σε πάνελ και εκφράζουν την άποψή τους είναι άνθρωποι που δεν νιώθουν καλά και δεν είναι γεμάτοι μέσα τους; Εγώ παραξενεύομαι. Θεωρώ ότι αυτό ακούγεται άσχημο, δεν συμφωνώ καθόλου. Αναίρεσε τον εαυτό του σε κάτι πολύ βαρύ που είπε και έναν πολύ άσχημο χαρακτηρισμό που έκανε για τους ανθρώπους που βρίσκονται μπροστά από τις κάμερες», τόνισε ο Ετεοκλής Παύλου.

«Το πρόβλημα είναι ότι έκανε ένα τσουβάλιασμα, έπρεπε να το διαχωρίσει. Θα έπρεπε να εννοεί μόνο τον κιτρινισμό και πρόσωπα που βρίσκονται σε συγκεκριμένες εκπομπές. Αυτό το σχόλιο μας ενοχλεί, γιατί μας πιάνει όλους», σχολίασε η Λίλη Πυράκη.

«Δεν περιμένω κάποιον να μου κάνει ανάλυση του συναισθηματικού μου κόσμου. Είναι πολύ βαρύ να λες για κάποιον ότι δεν νιώθει καλά μέσα του. Από αυτό μέχρι να πεις ότι σχολιάζει άλλα πρόσωπα απέχει χιλιόμετρα», κατέληξε ο Ετεοκλής Παύλου.

 

Read More

And More