Ετεοκλής Παύλου: Η απίστευτη περιπέτεια με την κόρη του – «Χρειάστηκε να πάμε στο νοσοκομείο»

Οι έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω της επίσκεψης του Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα είχαν ως αποτέλεσμα πολλοί δρόμοι να είναι κλειστοί χθες Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου. Όπως εξομολογήθηκε, ο Ετεοκλής Παύλου ταλαιπωρήθηκε ιδιαίτερα, καθώς έπρεπε να πάει την κόρη του στο νοσοκομείο.

Ο Ετεοκλής Παύλου είπε αρχικά στο Breakfast@Star: «Η Μελίτα μου είναι αρρωστούλα, είναι σπίτι και θέλω να πω κάτι. Τι πέρασα χθες στους δρόμους, τι τράβηξα και πραγματικά προβληματίστηκα. Είμαι έξαλλος από χθες. Η Μελιτούλα είναι άρρωστη, έχει βρογχίτιδα και το μεσημέρι χρειάστηκε να πάμε στο νοσοκομείο.

Ήταν η μέρα που ήρθε ο Ερντογάν εδώ στην Ελλάδα, δεν το πίστευα ότι θα παρέλυε όλη η πόλη και δεν θα μπορούσα να πάω σε ένα νοσοκομείο. Βρίσκομαι εγκλωβισμένος στην Αθήνα, να θέλω να φτάσω στο νοσοκομείο και να κλείνει ο ένας δρόμος μετά τον άλλο».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε ο Ετεοκλής Παύλου: «Εγώ αγχωμένος να πρέπει να φτάσω στο νοσοκομείο, η Μελίτα ήταν ήδη εκεί με τον αδελφό μου. Σταματάω και ρωτάω έναν αστυνομικό: «με ποιον τρόπο μπορώ να φτάσω στο νοσοκομείο;» Και τι μου απαντάει; «Ε καλά τώρα δεν μπορείς να κάνεις κάτι, κάτσε εδώ που είσαι».

Του λέω: «πρέπει να πάω στο νοσοκομείο, τι θα πω στο παιδί; Βρες μου μία εναλλακτική, από ποιον δρόμο μπορώ να πάω! Παιδιά, είστε με τα καλά σας;» Δεν γίνεται να παραλύουν τα πάντα επειδή συμβαίνει κάτι τέτοιο! Στεναχωρήθηκα, γιατί μπήκα στη θέση πολλών ανθρώπων που μπορεί να έζησαν κάτι παρόμοιο».

Δες το σχετικό απόσπασμα παρακάτω:

Read More

And More