Ετεοκλής Παύλου: Συγκινεί η εξομολόγησή του για την αναπηρία του – “Με βοήθησε το διάβασμα και η πίστη μου” Video

Καλεσμένοι στην εκπομπή Πάμε Δανάη βρέθηκαν το πρωί της Πέμπτης, η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου. Το ερωτευμένο ζευγάρι μίλησε για την τηλεοπτική του εμπειρία το περσινό καλοκαίρι αλλά και για τον τρόπο που γνωρίστηκε και ερωτεύτηκε. Μάλιστα, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αναπηρίας που είναι σήμερα, ο personal trainer έκανε μια προσωπική εξομολόγηση για τη δική του αναπηρία και συγκίνησε το τηλεοπτικό κοινό.

“Έχω ξεχάσει και εγώ την αναπηρία μου. Μου πήρε πολλά χρόνια η αποκατάσταση μου και όχι τόσο η σωματική. Η σωματική ξέρεις ότι είναι κάτι που μπορεί να σου πάρει δύο χρόνια; Αν δεν έχεις plan B στη ζωή σου και έχεις μόνο plan A, θα το πετύχεις. Ήξερα ότι θα το κάνω, το σωματικό είναι εύκολο. Το ψυχικό είναι το δύσκολο. Να επουλώσεις τις πληγές που έχουν δημιουργηθεί μέσα σου. Αυτό είναι το πιο δύσκολο κομμάτι, αυτό θέλει πολύ δουλειά. Ποτέ δεν είπα ότι καταστράφηκε η ζωή μου. Είπα ότι θα περάσω κάποια χρόνια λίγο δύσκολα αλλά ήξερα ότι κάποια στιγμή θα δω τον εαυτό μου όπως θέλω. Το πότε δεν το ήξερα. Ήξερα όμως ότι κάποια στιγμή θα το δω. Αυτό έχει σημασία, να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.

Δεν υπήρξε ψυχολόγος. Δεν ένιωσα την ανάγκη, μόνο στο πλαίσιο της θεραπείας στο νοσοκομείο. Είχα ανάγκη να τα βρω με τον Ετεοκλή. Αυτά που με βοήθησαν περισσότερο ήταν το διάβασμα και η πίστη μου. Φυσικά μαζί με την οικογένεια μου. Τα άτομα με ειδικές αναγκές ζουν μια καραντίνα σε όλη τους τη ζωή. Ένας άνθρωπος με καροτσάκι δεν μπορεί να βγει να περπατήσει, να πάει για καφέ, δεν έχει ράμπες. Πρέπει να πάρουμε ένα πολύ μεγάλο μήνυμα και να στηρίξουμε αυτούς τους ανθρώπους να βγουν από μια καραντίνα που τους έχουμε αναγκάσει εμείς να βρίσκονται” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ετεοκλής Παύλου.

Read More

And More