Ετεοκλής Παύλου: Τα σχόλιά του για την «επίθεση» σε ρεπόρτερ της Χρηστίδου – «Άλλο το πέσιμο, άλλο το backstage»

Στον αέρα του Breakfast@Star σχολίασαν το πρωί της Δευτέρας, την καταγγελία που έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου σχετικά με το backstage θέμα που ήθελαν να κάνουν στο γάμο του Πάνου Μουζουράκη.

«Η ιδέα που είχε το «Χαμογέλα και πάλι» ήταν πρωτότυπη και διαφορετική. Οι αρχισυντάκτες γνωρίζονται μεταξύ τους, και οι δημοσιογράφοι… Δεν θα έπρεπε να πάρει και να ενημερώσει; Είναι άλλο το backstage και άλλο το πέσιμο. Δεν θα μπορούσαν να πάρουν μια άδεια τυπική, να πουν ότι “θα έρθει μια δημοσιογράφος δική μας να κάνει ένα backstage, υπάρχει θέμα; Έχετε πρόβλημα;”. Αν έχει συμβεί αυτό, δεν ξέρουμε, υπάρχει μια γκρίζα ζώνη, εμείς υποθέσεις κάνουμε», είπε αρχικά ο Ετεοκλής Παύλου.

Η Λιλή Πυράκη είπε από την πλευρά της: «Ξέρουμε όλοι ότι για να κάνεις ένα backstage οπουδήποτε, το συζητάμε με τους εμπλεκόμενους».

Ο Ετεοκλής Παύλου ανέφερε επίσης: «Για παράδειγμα, αν θέλουμε να πάμε σε ένα θέατρο και μας αρέσει ως ιδέα να δούμε το παρασκήνιο, δεν μπορούμε να πάρουμε μια κάμερα και να πάμε στα καμαρίνια και να τραβάμε τι γίνεται, αυτό θέλει μια άλλη άδεια».

Η Μαίρη Αργυριάδου πρόσθεσε: «Εκεί το χάσανε! Είχαν μια ωραία ιδέα, που ήταν ένα ωραίο μικροριάλιτι, θα είναι σαν να μην είμαστε, αλλά θα είμαστε στο γάμο με έναν τρόπο. Ήταν έξυπνη ιδέα και τους το δίνω. Αλλά έπρεπε η αρχισυντάκτρια να πάρει ένα τηλέφωνο τους άλλους συναδέλφους αρχισυντάκτες. Επειδή είδα ότι θύμωσε ο κύριος Συρίγος, ο αγαπημένος συνάδελφος, να τονίσω ότι άλλο το πέσιμο, άλλο το backstage».

 

Ο Ετεοκλής Παύλου είπε κλείνοντας: «Οι δημοσιογράφοι πήγαν να καλύψουν ένα θέμα, δεν πήγαν για να γίνουν θέμα».

Read More

And More