Eurovision 2018: Η… ακτινογραφία του διαγωνισμού στους πίνακες τηλεθέασης!

Στον απόηχο της Eurovision εξακολουθεί να βρίσκεται κι όλη η Ευρώπη, αλλά και όλη η Ελλάδα! Ο 63ος μουσικός διαγωνισμός πέρασε στη τηλεοπτική ιστορία και οι πάντες τώρα ασχολούνται τόσο με το τι έγινε μπροστά, όσο και πίσω από τις κάμερες το Σάββατο το βράδυ στη Πορτογαλία.

Όπως ξέρεις ,ήδη, μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού είναι η Νέτα και το Ισραήλ, ενώ η Ελένη Φουρέιρα έβαλε φωτιά στη σκηνή κι εκτόξευσε την Κύπρο στη δεύτερη θέση, με το “Fuego” της.

Φυσικά, αυτή η ξέφρενη κούρσα της Ελένης στο βαθμολογικό πίνακα και η εκτόξευση της Κύπρου στη δεύτερη θέση για πρώτη φορά στην ιστορία των συμμετοχών της στο διαγωνισμό, είχε ως αποτέλεσμα ν΄ ανάψει μεγάλη φωτιά και στους πίνακες τηλεθέασης, όπου πραγματικά ο φετινός διαγωνισμός της Eurovision θύμισε… επιδόσεις Euro Πορτογαλλίας, τότε που σηκώσαμε την “κούπα”!

Σε ότι έχει να κάνει με το σύνολο της τηλεθέασης ο διαγωνισμός έφτασε το 48,0%, στα κοινά από 18-54 ετών το 54,1%, ενώ στους άνδρες από 18-24 ετών εκτοξεύθηκε στο 69,0%, στις γυναίκες της ίδια ηλικίας στο 71,1%, αλλά και στα παιδιά το 54,4%.

Μάλιστα ο 63ος διεθνής, μουσικός διαγωνισμός στην Αθήνα άγγιξε το 51,0% και στη Θεσσαλονίκη το 52,5%!

Τέλος, αξίζει να σου πω, πως από τη 1.15 μέχρι και τη 1.30 μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου και την ώρα της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων, ο διαγωνισμός σημείωσε το απίστευτο κι ,όμως, τηλεοπτικό 69,5%!

Άντε και του χρόνου…

Read More

And More