Eurovision 2019: Αυτές είναι οι εκπλήξεις του 64ου Ευρωπαϊκού Διαγωνισμού!

Σε ένα μήνα περίπου πρόκειται να πραγματοποιηθεί ο μουσικός διαγωνισμός που όλοι περιμένουμε! Η Eurovision θα διεξαχθεί φέτος στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ μετά από τη νίκη της χώρας στον διαγωνισμό του 2018 στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας, με την Netta και το τραγούδι “Toy”. Η φετινή Eurovision θα λάβει χώρα στο Expo Tel Aviv και θα αποτελείται από δύο ημιτελικούς στις 14 και 16 Μαΐου 2019 και τον τελικό στις 18 Μαΐου 2019.

Η Ελλάδα με την Κατερίνα Ντούσκα και το “Better Love”, και η Κύπρος με την Τάμτα και το “Replay” θα διαγωνιστούν την Τρίτη, 14 Μαϊου 2019, στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision 2019, με μοναδικό στόχο την είσοδό τους στον μεγάλο τελικό.

Πριν λίγες ώρες μάλιστα, ο δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας της διοργανώτριας χώρας του Ισραήλ, KAN παραχώρησε συνέντευξη τύπου, στην οποία αποκάλυψε μερικές απ’ τις εκπλήξεις που θα δούμε στον 64ο Διαγωνισμό της Eurovision στο Τελ Αβίβ!

Οι καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν στον Διαγωνισμό

Η νικήτρια της περσινής Eurovision, Netta, θα εμφανιστεί στον πρώτο Ημιτελικό, όπου και θα ερμηνεύσει μια διασκευή του Toy, ενώ στον μεγάλο τελικό θα τραγουδήσει ένα νέο τραγούδι της, το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει στα τέλη Μαΐου. Η Dana International, η νικήτρια του Διαγωνισμού το 1998 του Ισραήλ θα εμφανιστεί σε έναν από τους δύο Ημιτελικούς αλλά και στον Τελικό με ένα δυναμικό τραγούδι.

Η Conchita θα ερμηνεύσει το Heroes, το τραγούδι του Måns Zelmerlöw, με το οποίο πήρε τη νίκη για την Σουηδία το 2015, ενώ αντίστοιχα ο Måns θα παρουσιάσει ένα medley των τραγουδιών της Ελένης Φουρέιρα! Η “δικιά μας” Ελένη θα τραγουδήσει το τραγούδι με το οποίο η Verka Serduchka κέρδισε τις εντυπώσεις το 2007 για την Ουκρανία, Dancing Lasha Tumbai, ενώ η Verka θα τραγουδήσει το Toy!

H Conchita, o Måns, η Φουρέιρα και η Verka, σε μια πεντάδα – έκπληξη μαζί με την Gali Atari, θα ερμηνεύσουν το Hallelujah, το τραγούδι που η Gali είχε παρουσιάσει μαζί με τους Milk and Honey και είχε φέρει την δεύτερη νίκη στη σειρά για το Ισραήλ το 1979.

Μάλιστα και η Gal Gadot, γνωστή ηθοποιός και μοντέλο της χώρας της – γνωστή για τις ταινίες Wonder Woman – θα συμμετέχει στον Διαγωνισμό σε έναν ρόλο που δεν έχουν αποκαλύψει ακόμα.

Η πολυαναμενόμενη εμφάνιση της Madonna

Η Madonna, όπως έγινε και επίσημα γνωστό πριν λίγες μέρες, πρόκειται να εμφανιστεί στον τελικό της Eurovision. Οι διαπραγματεύσεις είναι σε προχωρημένο στάδιο και υπάρχει επιθυμία και από τις δύο πλευρές, τόσο της διάσημης ποπ σταρ, όσο και του ΚΑΝ.

Η παρουσία της Madonna αναμένεται να στοιχίσει σχεδόν 1,3 εκατομμύρια δολάρια, ποσό που θα καλυφθεί από τον δισεκατομμυριούχο Sylvan Adams. Η Madonna θα τραγουδήσει μια παλαιότερη παγκόσμια επιτυχία της, καθώς και ένα καινούργιο της τραγούδι από το άλμπουμ που αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα.

Read More

And More