Εurovision 2021: Το μυστικό τρικ της ελληνικής αποστολής και η αντίδραση της Στεφανίας για την άνοδο στα στοιχήματα

Την πρώτη της πρόβα στη σκηνή της Eurovision στο Ρότερνταμ πραγματοποίησε χθες η ελληνική αποστολή με την Στεφανία Λυμπερακάκη. Η νεαρή τραγουδίστρια αντιμετώπισε κάποια τεχνικά προβλήματα,, τα οποία ωστόσο, δεν έδειξαν να την πτοούν.

Επτασφράγιστο μυστικό μέχρι σήμερα ήταν το τρικ που έχουν επινοήσει, προκειμένου οι θεατές να βλέπουν τη Στεφανία να αιωρείται και τους χορευτές να φαίνονται μισοί. Πιο συγκεκριμένα, δηλαδή, να φαίνονται μόνο τα πόδια τους και το κεφάλι.

Αυτό το σκηνοθετικό τρικ, έδειξε ο Γιάννης Πουλόπουλος μέσα από την εκπομπή “Ευτυχείτε”, εξηγώντας ακριβώς τον τρόπο με τον οποίο αυτό επιτυγχάνεται.

Αξίζει να αναφερθεί, πως η μετά την πρώτη πρόβα της Στεφανίας, η ελληνική συμμετοχή ανέβηκε στα στοιχήματα και πλέον φιγουράρει μέσα στη δεκάδα πρόκρισης στον τελικό. Η νεαρή τραγουδίστρια πληροφορήθηκε την εξέλιξη αυτή και έδειξε να ενθουσιάζεται.

“Είναι μέσα στη δεκάδα; Σταμάτα! Χριστέ μου. Τώρα νιώθω πολύ χαρούμενη, δεν το ήξερα αυτό” είπε χαρακτηριστικά η Στεφανία μόλις την ενημέρωσαν για αυτή την εξέλιξη.

Read More

And More