Εβελίνα Παπούλια για Πρωινό και Σκορδά: “Παραποιήθηκαν τα λεγόμενά μου – Δε θεωρώ ότι αυτή η κοπέλα είχε κακές προθέσεις”

Η Εβελίνα Παπούλια μίλησε στον Κώστα Τσουρό και την εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” για όλα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου, την αιχμηρή ανάρτησή της για το ΣΕΗ, αλλά και το ξέσπασμα στο Πρωινό εναντίον της Φαίης Σκορδά

«Έχω εκπλαγεί με τόσα που έχουν γίνει στον χώρο. Το να έχεις ακούσει κάποια πράγματα δεν σημαίνει ότι είναι απαραιτήτως κι έτσι γιατί ξέρουμε ότι μπορεί να λέγονται διάφορα για πολλούς. Αν ξέρω κάτι προσωπικά και το έχει μοιραστεί ο άλλος μαζί μου, θα μου δυσκολέψει τη ζωή. Γιατί δε θα συνεργαστώ μαζί του. Μου έχει τύψει, όμως, να μου εκμυστηρευτεί μία γυναίκα κάτι για κάποιον, και ενώ είχε πάρα πολύ μπροστά η καριέρα της, της συνέβησαν και κάποια άλλα και διέκοψε. Είχα δουλέψει μαζί του, απλά προτίμησα αντί να πάω περιοδεία μαζί του, να κάνω κάποιες χορογραφίες εκ του ασφαλούς» είπε χαρακτηριστικά.

Ακόμα, αναφερόμενη στην ανάρτηση που έκανε κατά του ΣΕΗ, με αφορμή τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη και τη σκιαγράφησή του, δήλωσε: «Θεωρώ ότι το να σκιαγραφείται ένα πρόσωπο κατά αυτόν τον τρόπο ήταν ατόπημα σοβαρό. Θεωρώ ότι εάν έχεις κάποια στοιχεία να το πεις, το ΣΕΗ είσαι»

Όσο για το σκηνικό στο Πρωινό, η Εβελίνα Παπούλια είπε “έξω από τα δόντια”: «Παραποιήθηκαν τα λεγόμενά μου. Εγώ δεν είπα ποτέ “υπάρχει βία στην πειθαρχία”. Έγινε μία σύγχυση, δε ξέρω γιατί έγινε αυτή η σύγχυση και θέλω να πιστεύω ότι δεν έγινε εσκεμμένα επειδή είχα πει 100.000 “όχι” στη συγκεκριμένη εκπομπή, οπότε αναγκάστηκα και βγήκα. Δεν θεωρώ ότι η κοπέλα αυτή (σ.σ. Φαίη Σκορδά) είχε κακές προθέσεις, ή ότι είναι κακός άνθρωπος, νομίζω ότι στραβά ερμήνευσε και έπρεπε να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας. Εξαγριώθηκα γιατί όταν κάποιος βάζει λόγια στο στόμα σου μετά δεν μπορείς να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας».

Δες το βίντεο:

Read More

And More