Εβελίνα Πετρουγάκη – GNTM: «Θα αποχωρήσω για να αντιμετωπίσω αυτό το πρόβλημα υγείας»

Η Εβελίνα Πετρουγάκη ξάφνιασε τα κορίτσια του GNTM με την απόφασή της να εγκαταλείψει το ριάλιτι μοντέλων.

«Σας μάζεψα εδώ να σας ανακοινώσω ότι φεύγω. Έχω ταλαιπωρηθεί, δεν μπορώ να συνεχίσω, δεν μπορώ να ανταποκριθώ άλλο, θα αποχωρήσω για να αντιμετωπίσω αυτό το πρόβλημα υγείας», ανέφερε αρχικά η Εβελίνα Πετρουγάκη.

«Έχω κάποια θεματάκια με τα γόνατά μου τα οποία χρειάζονται ειδική μεταχείριση για να συνέλθουν και να πάψουν να με βασανίζουν, τώρα απλά τα βασανίζω εγώ και μου το ανταποδίδουν για την ώρα, οπότε θεώρησα ότι είναι καλύτερο να πάρω την απόφαση που πήρα», αιτιολόγησε για την απόφασή της.

 

Τα κορίτσια του GNTM δεν περίμεναν με τίποτα την απόφαση αυτή: «Την βλέπαμε ότι δυσκολευότανε και πονούσε. Ήταν δύσκολη για εκείνη η ορθοστασία και όλο αυτό, αλλά ήταν στρατιωτάκι και δεν μας πέρασε καν από το νου ότι θα έλεγε πως θέλει να αποχωρήσει».

 

Ποια είναι η Εβελίνα Πετρουγάκη

Η Εβελίνα είναι 22 χρονών, κατάγεται από την Αθήνα αλλά μένει στη Λάρισα, όπου και σπουδάζει βιοχημεία. Δεν έχει ασχοληθεί με το μόντελινγκ, πέρα από μία ερασιτεχνική φωτογράφιση.

Το GNTM θα τη βοηθήσει να κάνει μια αρχή στο χώρο της μόδας, ώστε να της ανοιχτεί ο δρόμος του επαγγελματικού μόντελινγκ.

Όταν ήταν μικρή έπαιζε μπάσκετ ενώ έχει μία μικρότερη αδελφή που ασχολείται με το βόλεϊ. Η ίδια χαρακτηρίζει τον εαυτό της ειλικρινή, πειθαρχημένο, δυναμικό και ανεξάρτητο. Αυτό όμως, που, όπως λέει, την κάνει να ξεχωρίζει είναι ότι διαθέτει μία άκρως επιβλητική παρουσία στον χώρο.

Φωτογραφίες: Instagram

 

Ετικέτες

Read More

And More