Έχουν γάμους στον ΑΝΤ1 και το… χαίρονται!

Μετά τους… βασιλικούς γάμους, έχουμε και τους δικούς μας γάμους! Ναι, μετά τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν, αιώνιους όρκους αγάπης ετοιμάζονται ν ΄ανταλλάξουν ακόμα δύο νέοι άνθρωποι. Δύο άνθρωποι από την “οικογένεια” του ΑΝΤ1!

Νομίζεις λατρεμένη ότι σου κάνω πλάκα; Καθόλου… Ναι, έφτασε η στιγμή να ζήσουμε ένα πολυαναμενόμενο γάμο. Έφτασε η στιγμή να ζήσουμε το γάμο της χρονιάς!

Έτσι, αύριο το απόγευμα, όλοι οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία, να παρακολουθήσουν “live”, την πρόταση γάμου του Μάρκου (Αλέξανδρος Σταύρου) στη Σοφία (Τζένη Μπότση). Λίγο έλειψε να τα κάνει μαντάρα η Σοφία, αλλά τελικά η ώρα που περίμενε η ίδια και το κοινό της αγαπημένης, καθημερινής σειράς «Παρθένα Ζωή», έφτασε.

Η Μαρίνα (Μυριέλλα Κουρεντή) βολιδοσκοπεί τι ακριβώς θυμάται ο Άρης (Αποστόλης Τότσικας) και αν σκοπεύει να της ξαναζητήσει διαζύγιο. Ο Άρης τη βγάζει από την αγωνία της, διαβεβαιώνοντάς την ότι κατάφερε να του αλλάξει γνώμη για εκείνη. Ο Μάρκος κάνει την πολυαναμενόμενη πρόταση γάμου στη Σοφία, παρόλο που κόντεψε να την καταστρέψει με την ανυπομονησία της.

Η Ζωή (Σοφίνα Λαζαράκη) ευτυχισμένη για τους γονείς της, όπως και η Κική (Μάρω Χασιώτη) με τον Διονύση (Νίκος Αναγνωστόπουλος) που πλέον είναι ζευγάρι. Η Χρυσάνθη (Χριστίνα Τσάφου) πλέει σε πελάγη ευτυχίας και για τα δυο παιδιά της. Η Μαρίνα λέει στον Βίκτωρα (Δάνης Κατρανίδης) ότι δε θα αλλάξει τη γνώμη του Άρη και ο πόλεμος μεταξύ τους ανάβει για τα καλά.

Ο Βίκτορας κάνει μία ύστατη προσπάθεια να μεταπείσει τον Άρη παίζοντας το τελευταίο του χαρτί, ενώ την ίδια στιγμή ο Παύλος (Γιάννης Ποιμενίδης) βρίσκεται πολύ κοντά στην αλήθεια για τους πραγματικούς του γονείς.

Με άλλα λόγια; Μη χάσετε την πρόταση γάμου του Μάρκου στη Σοφία, αύριο στις 7.00 μ.μ. στον ΑΝΤ1!

 

Read More

And More