Εύα Καϊλή: Τι δηλώνει το οικογενειακό περιβάλλον της μετά τη σύλληψη για το σκάνδαλο διαφθοράς

Καμία γνώση σχετικά με το σκάνδαλο διαφθοράς και όσα κατηγορείται η Εύα Καϊλή υποστηρίζει πως δεν έχει το στενό οικογενειακό περιβάλλον.  Άνθρωπος από την οικογένειά της παραχώρησε δηλώσεις στο «Καλημέρα Ελλάδα».

Όπως ισχυρίζεται μάλιστα, ο πατέρας της Εύας Καϊλή παραλίγο να αντιμετωπίσει πρόβλημα υγείας από τη στενοχώρια του.

 «Δεν υπάρχει κάποιο δελτίο Τύπου έως τώρα, περιμένουμε την εξέλιξη του δικαστηρίου έως την Τετάρτη για την Εύα. Περιμένουμε τον πατέρα της να επιστρέψει στην Ελλάδα. Δεν ξέρουμε πότε… Παραλίγο να αντιμετωπίσει πρόβλημα υγείας από τη στενοχώρια του. Ελπίζουμε ότι όλα θα πάνε καλά. Την υπόθεση χειρίζεται δικηγόρος από το Βέλγιο, προσπαθούμε να έρθουμε σε επικοινωνία μαζί του για να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες» ήταν η ακριβής δήλωση στον ΑΝΤ1 από το οικογενειακό περιβάλλον της Εύας Καϊλή.

Σύμφωνα με το newsit, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι στην κατοχή του πατέρα της βρέθηκαν 600.000 ευρώ και στην κατοχή της ίδιας, σε τσάντες και χειραποσκευές πολυτελείας, άλλες 150.000 ευρώ σε χαρτονομίσματα των 20 και των 50 ευρώ. Ο πρώτος που συνελήφθη ήταν ο Φραντσέσκο Τζιόρτζι, έξω από το σπίτι όπου έμενε με την Εύα Καϊλή στις Βρυξέλλες, σχεδόν 100 μέτρα από το Ευρωκοινοβούλιο.

Αφού συνελήφθη ο Φραντσέσκο Τζιόρτζι, οι βελγικές Αρχές έκαναν έφοδο στο ξενοδοχείο όπου έμενε ο πατέρας της Ελληνίδας ευρωβουλευτή και αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του πατέρα της Εύας Καϊλή βρέθηκε με χειραποσκευή με 600.000 ευρώ σε χαρτονομίσματα των 50 ευρώ! Ο ίδιος φέρεται να ετοιμαζόταν να φύγει.

Read More

And More