Εύα Σιμάτου: Tο ευτράπελο στις Άγριες Μέλισσες και η σχέση της με την πεθερά της, Μπέτυ Αρβανίτη (βίντεο)

Η “κακιά” και σκληρή Μαίρη Χατζίδου που έχει κάνει στη φυλακή τη ζωή κόλαση της Ελένης, δηλαδή η ηθοποιός Εύα Σιμάτου, βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο πλατό της εκπομπής “The 2night Show”.

H Εύα Σιμάτου μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον ρόλο της στις Άγριες Μέλισσες, λέγοντας ότι είναι κόντρα ρόλος με τον χαρακτήρα της ενώ μίλησε και για την τέλεια χημεία που έχει με την Μαρία Κίτσου. Η ηθοποιός που έκανε την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση στο δημοφιλές σήριαλ του Ant1, μίλησε και για την σχέση της με την πεθερά της, που είναι η γνωστή ηθοποιός Μπέτυ Αρβανίτη. Η Εύα είναι παντρεμένη με τον γιο της ηθοποιού και γνωστό συγγραφέα Αλέξη Σταμάτη και έχουν αποκτήσει ένα γιο τον Ερμή!

“Δεν φοβήθηκα να μην ταυτιστώ με τον ρόλο της κακιάς γιατί παίζω στο θέατρο εντελώς αντίθετους ρόλους. είπε στον Γρηγόρη για τον ρόλο της στις Άγριες Μέλισσες.  Ενώ στην ερώτηση γιατί δεν έκανε πριν τηλεόραση, απάντησε: “Δεν σνόμπαρα την τηλεόραση. Απλά αυτά που μου πρότειναν, δεν ήταν αυτά που ήθελα. Ο χώρος με ενέπνευσε  να γίνω κακιά, γιατί οι σκηνές γυρίζονται σε πραγματικές ψυχιατρικές φυλακές 

O Γρηγόρης, ρώτησε την Εύα αν συνέβη στα γυρίσματα κάτι ευτράπελο, για να πάρει την απάντηση: “Έχει πέσει η πόρτα! Ήταν αστείο γιατί ήμασταν σε άλλο κελί και δεν κινδύνευσε κανείς αλλά ακούστηκε ένας γδούπος και μετά αρχίσαμε τα γέλια!

Η ηθοποιός μίλησε στο Γρηγόρη και για την πεθερά της Μπέτυ Αρβανίτη, λέγοντας:  “H πεθερά μου είναι απαιτητική και δυναμική γυναίκα. Και σπουδαία ηθοποιός. Με βλέπει και στο σήριαλ, με έχει δει και στο θέατρο. Είναι πολύ ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα. Με τον γιο μου τον Ερμή είναι πολύ κλασική γιαγιά”!

Read More

And More