Ευαγγελία Συριοπούλου: Η απάντηση για τον γάμο της μετά από 13 χρόνια σχέσης – «Δεν το είχαμε πάρει απόφαση τόσα χρόνια»

Καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκε η Ευαγγελία Συριοπούλου με αφορμή την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου της σειράς, Παράδεισος των κυριών.

Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για την προσωπική της ζωή αλλά και τον πρόσφατο γάμο της με τον οικονομολόγο σύζυγό της, Στράτο Πατσατζή με τον οποίο είναι μαζί εδώ και 13 χρόνια.

«Δεν το είχαμε πάρει απόφαση να παντρευτούμε τόσα χρόνια. Οπότε όταν ήρθε ο μικρούλης στη ζωή μας, μαζί με την βάφτιση είπαμε θα κάνουμε μαζί και τον γάμο», ανέφερε αρχικά η Ευαγγελία Συριοπούλου.

Για τον ερχομό του γιου της, η ηθοποιός εξομολογήθηκε: «Το να κάνουμε παιδί ήταν κάτι που το θέλαμε. Προσπαθώ να κάνω το καλύτερο για το παιδί μου».

Τέλος, η Ευαγγελία Συριοπούλου απάντησε για το εάν ο σύζυγός της ασκεί κριτική για τις δουλειές της στο θέατρο και την τηλεόραση: «Όσο μπορεί παρακολουθεί. Και στην τηλεόραση και στο θέατρο πάντα παρακολουθεί και λέει τη γνώμη του. Λόγω καθημερινότητας και δουλειάς δεν μπορεί να βλέπει κάθε μέρα, αλλά αν κάτσει να με δει θα με συμβουλεύσει»

Read More

And More