Ευαγγελία Συριοπούλου: Η γέννηση του γιου της, τα κιλά που έχασε και η τηλεοπτική επιστροφή

Με αφορμή τον ρόλο της στη νέα σειρά του Alpha, Νεοκλασικά που αναβιώνει το θεατρικό έργο «Ο φίλος μου ο Λευτεράκης», η Ευαγγελία Συριοπούλου μίλησε στην Όλγα Λαφαζάνη και το Happy Day για τον ρόλο της, τη γέννηση του μωρού της και τα κιλά που έχασε,

«Η ζωή μου έχει αλλάξει προς το καλύτερο, έχω έναν υπέροχο γιο. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι. Η ζωή μας βέβαια είναι στο τρέξιμο γιατί είναι τριών μηνών. Βρίσκομαι εδώ και κάποιες ώρες αλλά έχω κάποιες τύψεις και θέλω να γυρίσω στο παιδάκι μου» ανέφερε η γνωστή ηθοποιός. «Την πρώτη ημέρα στο γύρισμα ήμουν όλη μέρα στο τηλέφωνο. Το έβλεπα στην κάμερα, ξαναγύρναγα… Θα το συνηθίσουμε κι αυτό» συνέχισε η Ευαγγελία Συριοπούλου.

Η Ευαγγελία Συριοπούλου εξομολογήθηκε πώς είναι η νέα της καθημερινότητα. «Ο γιος μου τρώει το φαγητό του και κοιμάται, είναι ένα πολύ καλό μωρό. Εγώ το βλέπω και λέω ότι είναι ίδιος εγώ, αλλά μοιάζει πολύ στον άντρα μου. Περισσότερο αγχώθηκα όταν ήμουν έγκυος, παρά τώρα. Γίνονται όλα μόνα τους. Την πρώτη ημέρα δεν τον έκανα μπάνιο εγώ γιατί φοβόμουν».

Η Ευαγγελία Συριοπούλου παραδέχτηκε ότι πήγε στην εγκυμοσύνη της 15 κιλά και έχει χάσει τα 12, ενώ για το όνομά του δεν έχουν αποφασίσει ακόμη.

Read More

And More