Ευαγγελία Συριοπούλου: Ο έρωτας με τον επί 10 χρόνια σύντροφό της Στράτο – Πώς αντιδρά όταν τη φλερτάρουν;

Η πανέμορφη Ευαγγελία Συριοπούλου έκανε ποδαρικό στο πρώτο The 2night Show! Η ταλαντούχα ηθοποιός και πρωταγωνίστρια της σειράς «Έλα Στη Θέση Μου» μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον επί δέκα χρόνια σύντροφό της, Στράτο καθώς  για την τρυφερή σχέση, βαθιάς αγάπης και αλληλοκατανόησης, που έχουν μεταξύ τους. Μίλησε όμως και για το Έλα στη θέση μου αλλά και για τη συμμετοχή της στην ταινία “Ευτυχία”

Για τον σύντροφό της Στράτο: Έχουμε κλείσει πάνω από 10 χρόνια μαζί. Είναι κούκλος, πολύ καλό παιδί, έξυπνος. Έχει όλα τα καλά του Θεού. Με φλερτάρουν οι άντρες στο δρόμο. Συνήθως λένε για το ύψος μου με λένε αρχόντισσα!. Ο σύντροφός μου χαίρεται όταν μου κάνουν κοπλιμέντα. Δεν υπήρξε ποτέ ζήλια μεταξύ μας. Είναι πολύ ισορροπημένα τα πράγματα. Νιώθω πολύ ευτυχισμένη. Ο Στράτος δε ζηλεύει στις ερωτικές σκηνές στο σήριαλ. Μπορεί μάλιστα να μου έλεγε, εδώ δεν ήσουν καλή. Δεν έχω κοιτάξει το κινητό του ποτέ. Αλλά έχω ρωτήσει ποιος είναι;

Για το Έλα στη θέση μου: Ο κόσμος μας έχει αγαπήσει. Δεν έχω ταυτιστεί με το ρόλο. Δεν παίρνω τη Ρενάτα σπίτι μου. Περνάμε καλά και κάθε χρόνο ανανεώνεται το σήριαλ. Έχω την εντύπωση όμως ότι θα είναι η τελευταία χρονιά του Έλα στη θέση μου. Αυτός ο κύκλος τελειώνει.

Για τη συμμετοχή της στην ταινία “Ευτυχία”: Αυτή η δουλειά με ωρίμασε. Η συμμετοχή μου στην ταινία έχει μεγάλη θέση στην καρδιά μου.

 

Read More

And More