Ευγενία Σαμαρά: «Έκλαψα, ήταν ένα περίεργο συναίσθημα η πληρότητα που ένιωσα»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Happy Day» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης 26/9 η Ευγενία Σαμαρά.

Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή για τα ταξίδια ζωής που έκανε σε Περού και Νέα Υόρκη αλλά και για δύσκολο “ταξίδι” της αυτοβελτίωσης και της αυτογνωσίας

«Ήμουν για 16 ημέρες στο Περού και άλλες 16 στη Νέα Υόρκη. Είναι το όνειρό μου να δουλεύω για να μπορώ να ταξιδεύω, δηλαδή να δουλεύω για 8 μήνες και τους υπόλοιπους να κάνω ταξίδια», είπε αρχικά η Ευγενία Σαμαρά. 

Όσον αφορά στο ταξίδι της στο Περού, η Ευγενία Σαμαρά περιέγραψε: «Στο Περού εντυπωσιάστηκα πολλές φορές κάποια στιγμή μάλιστα, έκλαψα. Ήταν ένα περίεργο συναίσθημα, μάλλον ήταν αυτή η πληρότητα που ένιωσα. Την μια στιγμή ήμουν στον Ειρηνικό Ωκεανό και περπατούσα, ήταν ένα γέμισμα που δεν ξέρω από που ήρθε. Η δεύτερη φορά ήταν σε λίμνη που ήταν στα 4.000 πόδια, που σημαίνει ότι είσαι πάνω από τον Όλυμπο και ξαφνικά να βλέπεις αμμουδιά και νερό. Ήταν συγκλονιστικό. Είναι ένα πολύ ενεργειακό μέρος το Περού και εγώ επειδή πιστεύω στην ενέργεια ένιωσα πολύ έντονα συναισθήματα».

Κλείνοντας η Ευγενία Σαμαρά τόνισε: «Προσπαθώ να ισορροπώ και να εξελίσσομαι γιατί μια φορά θα είμαστε εδώ οπότε αξίζει να εξελιχθούμε, να βρούμε τον εαυτό μας. Το “ταξίδι” της αυτοβελτίωσης και της αυτογνωσίας πότε πάει καλά πότε πάει κακά. Έχω απομακρυνθεί με κάποιους ανθρώπους που υπήρχαν στη ζωή μου, όχι γιατί συνέβη κάτι, αλλά γιατί στην πορεία ίσως δεν συμβαδίζαμε μαζί». 

Read More

And More