Ευγενία Σαμαρά – Γιάννης Ποιμενίδης: Οριστικός χωρισμός – Η αλήθεια για τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο

Οριστικός είναι ο χωρισμός για την Ευγενία Σαμαρά και του Γιάννη Ποιμενίδη, σύμφωνα με πληροφορίες του Μαρίνου Βυθούλκα στο Breakfast @ Star. Οι δύο ηθοποιοί αποφάσισαν να αλλάξουν σελίδα στην προσωπική τους ζωή, ύστερα από εννέα χρόνια κοινής πορείας.

Ο δημοσιογράφος είπε στην Ελένη Χατζίδου και στον Ετεοκλή Παύλου ότι μίλησε με πρόσωπα από το στενό περιβάλλον της ηθοποιού και επιβεβαίωσαν τον χωρισμό. «Είναι κάτι πολύ νωπό, πολύ φρέσκο και ούτε οι ίδιοι ακόμα το έχουν συνειδητοποιήσει. Η Ευγενία κάνει εργασιοθεραπεία, βρίσκεται συνεχώς σε γυρίσματα, είναι πολύ μουδιασμένη. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι ο χωρισμός είναι οριστικός.

Το αμέσως επόμενο ρεπορτάζ θέλει την Ευγενία Σαμαρά να έχει προχωρήσει σε μία νέα σχέση με τον ηθοποιό Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο.

Το ρεπορτάζ μου λέει ότι αυτή η είδηση είναι ανυπόστατη, είναι αναληθής, έχω μιλήσει με ανθρώπους που βρίσκονται στο στενό περιβάλλον των δύο ανθρώπων και δεν ισχύει. Είναι μία αναληθής πληροφορία που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα» είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος στο Breakfast @ Star.

Δες περισσότερα στο παρακάτω βίντεο:

Η τελευταία δημόσια κοινή εμφάνιση του πρώην ζευγαριού είχε γίνει στα μέσα του περασμένου Φεβρουαρίου.

Read More

And More