Εύη Δρούτσα για πρώτη φορά: «Δεν έχω μία, έχω ανάγκη την συντροφικότητα»

Για την προσωπική και επαγγελματική της πορεία μίλησε η Εύη Δρούτσα στην εκπομπή «Γειά σου» και στον Κωνσταντίνο Αρτσίτα.

Η γνωστή στιχουργός μίλησε ανοιχτά για την χρυσή εποχή της δισκογραφία αλλά και την στιγμή που ζήτησε από τον σύζυγό της να χωρίσουν.

«Όταν ήμουν παντρεμένη, πολύ καλός άνθρωπος, αλλά χωρίσαμε, είχα γράψει ένα τραγούδι που το ερμήνευσε η Μαντώ. Το τραγούδι έλεγε: Το τι θα πεις, τι θα πω δεν με νοιάζει, το θα μείνουμε οι δυο μας με τρομάζει. Το ακούω, το ξανακούω και πάω και λέω στον άντρα μου να χωρίσουμε», ανέφερε η Εύη Δρούτσα.

Σε ερώτηση για τις απολαβές της χρυσής εποχής της δισκογραφίας η Εύη Δρούτσα ξεκαθάρισε: «Καλέ, μία δεν έχω, πλάκα μου κάνεις; Εγώ δεν τα έπαιρνα, δεν έλεγα: δώσε μου αυτά για να σου γράψω γιατί που δεν έχω καταλάβει τι είναι και ποια είμαι».

Τέλος η Εύη Δρούτσα παραδέχτηκε πως αυτή την περίοδο έχει ανάγκη την συντροφικότητα στην προσωπική της ζωή.

«Έχω ανάγκη την συντροφικότητα, αλλά έτσι όπως την  σκέφτομαι εγώ και θέλει να βάλει ο καθένας στο μυαλό του ότι εγώ τώρα έχω μια συντροφιά, δεν έχεις συντροφιά ρε φίλε, μόνος σου είναι», ανέφερε η Εύη Δρούτσα στην κάμερα του ΣΚΑΪ.

Read More

And More