Εύη Φραγκάκη: «Καρφώνει» γνωστή παρουσιάστρια – «Έβαλε άνωθεν δυνάμεις για να μην κάνω εγώ δελτία»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» και την Όλγα Λαφαζάνη έδωσε η Εύη Φραγκάκη.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μίλησε για την επιστροφή της στην τηλεόραση, τον ανταγωνισμό που έχει βιώσει, τον γιο της, αλλά και τον πρώην σύζυγό της, Δημήτρη Κοτταρίδη.

«Μου έκαναν πρόταση για το δελτίο ειδήσεων στο Action 24. Ποτέ δεν είχε βγει από το μυαλό μου, τα δελτία θα είναι πάντα η μεγάλη μου αγάπη», είπε αρχικά η Εύη Φραγκάκη.

Σχετικά με τον ανταγωνισμό στον χώρο της δημοσιογραφίας, η Εύη Φραγκάκη σημείωσε: «Δεν περνάει καμία μέρα από την ώρα που μπαίνουμε στη δημοσιογραφία χωρίς να αισθανόμαστε ανταγωνισμό. Το 2003, σε μεγάλο κανάλι, μου είπαν ότι δεν θα κάνω δελτία ειδήσεων όπως ήξερα και να μην ρωτάω πολλά. Παρουσιάστρια που θα μοιραζόμασταν τα δελτία ειδήσεων έβαλε άνωθεν δυνάμεις για να μην κάνω εγώ».

Κλείνοντας, η Εύη Φραγκάκη αναφέρθηκε στον γιο της, αλλά και στον πρώην σύζυγό της, Δημήτρη Κοτταρίδη λέγοντας: «Ο γιος μου έκλεισε τα 14, δεν έχουμε ακραία φαινόμενα εφηβείας. Είμαστε ενθουσιασμένοι που ο γιος μου θα αποκτήσει αδελφάκι από τον μπαμπά του. Το περιμένει περισσότερο απ’ όλους.

Είναι 12 χρόνια που πήραμε διαζύγιο. Βοήθησε τον γιο μας ότι και οι δύο φτιάξαμε τις ζωές μας. Χαίρεται για την Σοφία που θα γίνει μαμά στην αδερφούλα του. Εγώ αισθάνομαι θεία, μου το έχει δώσει και ο Δημήτρης αυτό, με λέει θεία. Του στέλνω βιντεάκια και του λέω “τώρα θα δεις, θα σε τρέχει, θα δεις πως είναι να έχει κόρη”», πρόσθεσε η Εύη Φραγκάκη.

,

Read More

And More