Εύη Σαλταφερίδου για Ηλία Γκότση: «Δεν με ενδιαφέρει το unfollow, με ενδιαφέρει η φιλία του»

Η Εύη Σαλταφερίδου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», στην οποία αναφέρθηκε στην αποχώρησή της από το Survivor All Star, για όσα συνέβησαν μέσα στο παιχνίδι επιβίωσης και για τη σχέση της με τον Ηλία Γκότση.

«Ο Τάκης Καραγκούνιας με στεναχώρησε και με εκνεύρισε. Μου δημιουργούσε συναισθήματα άσχημα που δεν μπορούσα να ελέγξω. Μερικούς τους ρούφηξε τόσο πολύ το παιχνίδι που δεν τους ένοιαζε αν αδικούν ή στεναχωρούν τους άλλους. Δεν μπορώ την αδικία, ήμουν να σκάσω» ανέφερε αρχικά η Εύη Σαλταφερίδου.

«Δεν αισθάνομαι ότι αδικήθηκα από τον Ηλία Γκότση ως προς αυτά που νιώθει, αδικήθηκα από τον Ηλία ως προς αυτά που άφησε να εννοηθούν. Αν ήταν λίγο πιο ξεκάθαρος, νομίζω ότι ο κόσμος δεν θα είχε πάρει μια τέτοια ακραία στάση και δεν θα είχε ασχοληθεί τόσο πολύ με μένα. Δεν με ενδιαφέρει το unfollow, με ενδιαφέρει η φιλία του Ηλία Γκότση. Δεν γνωρίζω πώς θα επανέλθουν οι σχέσεις μας, έχουμε μιλήσει αλλά δίνουμε χρόνο γιατί ο καθένας το έχει λάβει πολύ διαφορετικά» τόνισε η πρώην παίκτρια του Survivor All Star.

 

Read More

And More