Εύη Σαλταφερίδου: Η αμήχανη στιγμή που μαθαίνει για το unfollow του Ηλία Γκότση

Η Εύη Σαλταφερίδου ήταν η παίκτρια που αποχώρησε από το Survivor All Star στο χθεσινό επεισόδιο, καθώς συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό.

Η γυμνάστρια έκανε τις πρώτες δηλώσεις της μετά την αποχώρησή της στην εκπομπή «Πρωινό Μας» και την Κατερίνα Νινιού. Μάλιστα, η Εύη Σαλταφερίδου δεν έκρυψε την αμηχανία της όταν έμαθε ότι ο… φίλος της, Ηλίας Γκότσης την έκανε unfollow.

«Χάρηκα πολύ που ήμουν στο Survivor All Star, ό,τι και να έγινε. Κρατάω μόνο τα καλά. Εμένα έκανε unfollow ο Ηλίας; Δεν το ήξερα, δεν το γνωρίζω. Δεν μπορώ να φανταστώ τι μπορεί να έχει γίνει και να με έχει κάνει unfollow. Έκανε κι άλλους παίκτες από το παιχνίδι; Μάλιστα. Καταλαβαίνω ότι ίσως ο Ηλίας ήθελε να πάρει και κάποιος άλλος το μέρος του, γιατί συμμετείχαν κι άλλοι άνθρωποι σε αυτά που ακούστηκαν ότι έφταιγε ο Ηλίας» είπε η Εύη Σαλταφερίδου.

 

«Είπα ότι αποκλείεται να έχει γράψει ο Ηλίας Γκότσης το χαρτάκι γιατί δεν ξέρει αγγλικά! Κόβω το χέρι μου! Δεν μπορούσα να πάρω παραπάνω μέρος. Είπα ότι ξέρω ότι δεν το είχε γράψει εκείνος κι ότι δεν είχε κινητό. Τι παραπάνω να πω για να πάρω το μέρος του φίλου μου; Αυτά γνώριζα, αυτά είπα. Σε ένα reality επιβίωσης αν βρεις σκουπίδια, θα φας, καλώς ή κακώς. Όλοι το έχουμε κάνει, υπάρχει πείνα. Πολλά από τα άτομα που έχουν καταδικάσει τον Ηλία Γκότση, δεν πήραν μέρος να μιλήσουν ενώ έτρωγαν περισσότερο» συμπλήρωσε η πρώην παίκτρια του Survivor All Star.

Read More

And More