Εύη Βατίδου: «Αν γυρνούσα πίσω θα έκανα πάλι το ίδιο βήμα με την Αφροδίτη Λατινοπούλου – Έχω προτάσεις από 4 Δήμους»

Η Εύη Βατίδου βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι της Πέμπτης 3/8 στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes». Η γνωστή παρουσιάστρια και μοντέλο μίλησε για την ενασχόλησή της με τα κοινά αλλά και τα παιδιά της που έχει αποκτήσει με τον Αλέξη Κούγια.

«Το πολιτικό σκηνικό θα το συνεχίσω. Με ενδιαφέρει και μαθαίνω. Μου αρέσει αυτό το κομμάτι. Δεν έχω συγκεκριμένο στόχο, αλλά το γεγονός ότι μαθαίνω μου κάνει πολύ καλό. Αν γυρνούσα πίσω θα έκανα πάλι το ίδιο βήμα με την Αφροδίτη Λατινοπούλου. Αυτή η πρόταση μου έγινε, την αποδέχτηκα και χαίρομαι και συνεχίζουμε. Πιστεύω ότι τώρα με τις δημοτικές εκλογές κάτι μπορεί να συμβεί. Είχα προτάσεις από 4 δήμους, δεν έχω απαντήσει, θα απαντήσω» ανέφερε η Εύη Βατίδου.

«Τα παιδιά είναι μίξη. Έχουν πάρει και από τους δύο γονείς. Και οι δύο ασχολούνται με τη νομική. Η Μάιρα είναι στο πρώτο έτος και ο Χρήστος στο τρίτο. Ο Αλέξης πρέπει να χαίρεται και να είναι πολύ περήφανος για το δύο στα δύο. Μόνο εγώ δεν έχω σπουδάσει νομική. Την έχω σπουδάσει έμμεσα, χωρίς πτυχίο, τόσα χρόνια» σημείωσε το μοντέλο.

 

«Θέλαμε τα παιδιά να κάνουν αυτό που πραγματικά τους αρέσει. Υπάρχει βέβαια και μια δυνατότητα, ένα γραφείο, μία καριέρα, γιατί όχι; Αλλά ήταν δική τους καθαρά επιλογή», ξεκαθάρισε η Εύη Βατίδου.

Read More

And More