Εύη Βατίδου: Έμαθε στον «αέρα» για το σοβαρό τροχαίο του Αλέξη Κούγια – «Το ακούω πρώτη φορά»

Η Εύη Βατίδου φιλοξενήθηκε το πρωί της Τετάρτης 10 Νοεμβρίου στο Happy Day, με αφορμή το νέο της επαγγελματικό βήμα.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η Σταματίνα Τσιμτσιλή τη ρώτησε για το σοβαρό τροχαίο που είχε ο πρώην σύζυγός της, Αλέξης Κούγιας στον δρόμο προς Λάρισα. Στις πρώτες εικόνες που δημοσιοποιήθηκαν, μάλιστα, το αυτοκίνητο του γνωστού ποινικολόγου έγινε σμπαράλια.

«Αυτό που είχε γίνει πριν ένα μήνα; Ναι παιδιά ok… Πάρτε τον τηλέφωνο. Χαίρομαι που είναι καλά ο άνθρωπος. Πάλι καλά που βγήκε ζωντανός από αυτό το ατύχημα που μου περιγράφετε. Δεν έχω μόνιτορ, από εσάς το ακούω πρώτη φορά…» είπε η Εύη Βατίδου.

Και συνέχισε σαστισμένη: «Δεν γνωρίζω αυτό που μου λέτε αυτή τη στιγμή. Πότε έγινε; Εγώ θυμόμουν ένα ατύχημα που είχε γίνει πριν από έναν μήνα. Τώρα είναι 9 το πρωί… Ενημερώνομαι από εσάς. Ελπίζω να είναι όλα καλά»

Δες το χαρακτηριστικό απόσπασμα από το Happy Day:

Ο Αλέξης Κούγιας που ακολουθούσε, σύμφωνα πάντα με το LamiaReport, βρέθηκε ξαφνικά αντιμέτωπος με τα φορτηγά που ουσιαστικά είχαν κλείσει το δρόμο. Με έναν ελιγμό της τελευταίας στιγμής, δεν καρφώθηκε στο πίσω μέρος του φορτηγού, αλλά «καβάλησε» το διάζωμα καταλήγοντας στο πλάι και μπροστινό μέρος του ενός φορτηγού.

Read More

And More