Εύη Βατίδου για Αλέξη Κούγια: «Ξέρετε ότι δεν έχουμε καλές σχέσεις, τον ευχαριστώ δημόσια»

Η Εύη Βατίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και απάντησε στα σχόλια που έκανε για εκείνη ο πρώην σύζυγός της, Αλέξης Κούγιας.

Ο καταξιωμένος ποινικολόγος σχολίασε πως η μητέρα των παιδιών του αξίζει κάτι καλύτερο για σύντροφο στην προσωπική ζωή της.

«Δεν έχω δει τίποτα γιατί χθες ο γιος μου έκανε εγχείρηση και ήμουν στο νοσοκομείο. Γύρισα αργά και δεν είδα τι είπε ο Αλέξης Κούγιας. Όλα πήγαν καλά. Ευχαριστώ τον Αλέξη που μίλησε καλά για μένα, ωραία. Πάλι καλά που είπε καλά λόγια. Πάλι καλά… Να είναι καλά, τον ευχαριστώ πολύ.

Σημασία έχει όταν είμαστε παιδιά και έχουμε γονείς, ό,τι και αν έχει γίνει μεταξύ μας να μιλάμε ο ένας καλά για τον άλλον. Πρέπει να σεβόμαστε αυτόν που είναι πατέρας ή η μητέρα των παιδιών μας. Τον ευχαριστώ δημόσια γιατί ξέρετε ότι δεν είχαμε/έχουμε καλές σχέσεις» είπε η Εύη Βατίδου.

 

«Χώρισα με τον Ηλία, αυτό το πράγμα τέλειωσε. Δεν ήταν σχέση, πήγαμε τις εκδρομές μας, βγάλαμε φωτογραφίες. Είπα από την αρχή ότι υπάρχουν διαφορετικών ειδών σχέσεων» τόνισε το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια.

Read More

And More