Εύη Βατίδου για Αλέξη Κούγια: «Να μην κάνει δηλώσεις άλλου τύπου, είμαι η μάνα των παιδιών του»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» βρέθηκε την Τρίτη 6/6 η Εύη Βατίδου. Η πρώην σύζυγος του Αλέξη Κούγια, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον νέο της σύντροφο, Ηλία Κωνσταντίνου με τον οποίο δεν διστάζουν να μοιραστούν δημόσια τον έρωτά τους, ενώ μίλησε και για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν με την απόσταση.

«Πήγαινα συχνά στη Θεσσαλονίκη, τώρα όμως με την σχέση πηγαίνω περισσότερο. Ο σύντροφός μου ήθελε να βγει προς τα έξω η σχέση μας και αυτό είναι καλό γιατί βρήκα και εγώ έναν άνθρωπο ο οποίος μπορεί να διαχειριστεί την δημοσιότητα. Για εμένα είναι σημαντικό αυτό, γιατί πολλές φορές μου έχει συμβεί να μην το θέλουν όλο αυτό. Τα βρίσκουμε μια χαρά, είναι όλα τέλεια. Υπάρχει αυτό το θέμα με την απόσταση, το οποίο με δυσκολεύει αλλά μέχρι τώρα όλα καλά. Είμαστε μαζί 3 μήνες, αλλά δεν θα ήθελα να προσθέσω κάτι για αυτό», είπε αρχικά η Εύη Βατίδου. 

«Αν είναι δυνατόν, αν έπρεπε να ενημερώσω τον πρώην σύζυγό μου μετά από τόσα χρόνια χωρισμού, για μια νέα σχέση. Σαφώς προχωρήσαμε και οι δύο τις ζωές μας. Δεν έχω σχέση με αυτό το κομμάτι. Τα παιδιά μου είναι ενήλικα αλλά δεν παίρνω άδεια για τέτοια πράγματα. Δεν τίθεται θέμα για γάμο. Υπάρχουν δυσκολίες με το θέμα της απόστασης.

Όσο για τον πρώην σύζυγό μου, θα ήθελα να με υποστηρίξει του κόμματος στην «Φωνή λογικής» και να μην κάνει δηλώσεις άλλου τύπου. Πιστεύω στην υποστήριξή του. Θα ήθελα μία καλή αντιμετώπιση κι υποστήριξη. Έχει τους τρόπους του και σε αυτό ευελπιστώ. Είμαι η μάνα των παιδιών του κι έχω κάνει πάρα πολλά πράγματα για αυτόν. Πιστεύω ότι σε τέτοιες στιγμές θα έπρεπε να υπάρχει η αλληλεγγύη κι υποστήριξη και μέχρι εκεί», πρόσθεσε η Εύη Βατίδου.

Διάβασε επίσης:

Αλέξης Κούγιας: Τα «καρφιά» για την Εύη Βατίδου και τον νέο της σύντροφο

Read More

And More