Εύη Βατίδου για Αλέξη Κούγια: «Ο πρώην σύζυγός μου τη μία τα λέει έτσι και την άλλη τα λέει αλλιώς»

Την Εύη Βατίδου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και η δημοσιογράφος Χριστίνα Βουδούρη, η οποία ξεκαθάρισε για την πιθανή επανασύνδεση με τον Αλέξη Κούγια, μετά και τη δική του απάντηση. 

Στις νέες δηλώσεις της, η Εύη Βατίδου επανατοποθετήθηκε για την λέξη επανασύνδεση, ενώ αποκάλυψε πως έχει επικοινωνήσει με τον Αλέξη Κούγια μετά τα όσα δήλωσε. 

«Η προσωπική μας ζωή είναι στο κάδρο εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Βεβαίως το γεγονός ότι δεν το επιθυμεί από εδώ και στο εξής είναι πολύ ξεκάθαρο και το σέβομαι», είπε αρχικά η Εύη Βατίδου.

Και συνέχισε: «Στο κομμάτι της επανασύνδεσης, ο όρος επανασύνδεση είναι πάρα πολύ σωστός γιατί δύο άνθρωποι οι οποίοι έχουν απομακρυνθεί έρχονται πιο κοντά το οποίο είναι σωστό. Από εκεί και πέρα δεν έχω να δηλώσω κάτι άλλο, καταλαβαίνω τι θέλει να πει».

Κλείνοντας η Εύη Βατίδου τόνισε: «Όσον αφορά στη δική του προσωπική ζωή δεν θα πάρω θέση, θέλω να είναι χαρούμενος και ευτυχισμένος και αυτός είναι ο σκοπός μας. Όσον αφορά στη δική μου θέση, ως μητέρα των παιδιών μας και αυτό το δεδομένο δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ. Για εμένα ο Αλέξης είναι οικογένειά μου. Βεβαίως και τον πήρα τηλέφωνο μετά από αυτές τις δηλώσεις και είμαι σίγουρη ότι θα έρθει να μου μιλήσει. Αυτά που λέει ότι του χαλάμε νομίζω ότι είναι ένα άλλο πράγμα, δεν ξέρει και ο ίδιος τι ήθελε να πει. Ο πρώην σύζυγός μου μια λέει έτσι μία λέει αλλιώς». 

Read More

And More